GTA: Vice CityПроходження

Місії Inter Global Films

Придбай кіностудію Inter Global Films за 60 000 доларів, щоб відкрити наступні місії.

Місії Inter Global Films

Recruitment Drive (Вербування)

Місії Inter Global Films

На думку Томмі, кіностудії не вистачає молодих та гарних дівчат. Спочатку вирушай за Кенді, яка працює зараз в районі Downtown. Доведеться дати прочухана її сутенеру, оскільки той не буде зацікавлений у твоїй діловій пропозиції. Спочатку розберися з його охороною, після чого наздожени та вбий недруга. Далі їдь назад, щоб підібрати Кенді та вирушай до своєї подруги Мерседес. Відвези обох дівчат до кіностудії.

Місії Inter Global Films

Винагорода: 1000 доларів

Dildo Dodo (Рекламна кампанія)

Місії Inter Global Films

Сьогодні Томмі буде розповсюджувати рекламу свого фільму по всьому місту. Для цього тобі знадобиться гідролітак, що стоїть позаду кіностудії. Сідай в нього, щоб розпочати виконання завдання. Потрібно пролетіти через синє коло, щоб почати розкидання листівок. Далі залітай у коло червого кольору, щоб завершити розпочате. Пророби це зі всіма точками на карті до того, як у тебе закінчиться пальне.

Відеопроходження:

Місії Inter Global Films

Винагорода: 2000 доларів

Martha’s Mug Shot (Шантаж)

Місії Inter Global Films

Місцевий конгресмен Алекс Шраб хоче запровадити обмеження щодо індустрії фільмів для дорослих. Це потрібному йому для того, щоб набрати популярність у електорату. Проте не все так погано, адже режисер студії дає Томмі інформацію, що і сам Алекс любитель полунчики, а також частенько перебуває у компанії вашої акторки Кенді. Сідай у вертоліт та слідкой за позначеною машиною. Приземлися поруч з маркером та забіжи у готель. Зроби декілька фото, на яких можна побачити Алекса разом із Кенді. Далі спускайся вниз, вбий поліцейських та біжи до вертольоту. Лети назад до кіностудії. У повітрі зірки розшуку не будуть великою проблемою.

Місії Inter Global Films

Винагорода: 4000 доларів

G-spotlight (Прожектор)

Місії Inter Global Films

Вашим фільмам потрібна додаткова реклама. Томмі вирішує задіяти прожектор на даху одного із хмарочосів. Знайди швидкий байк та їдь до району Downtown. Заїдь до офісів та ставай на маркер. Стрибай з будівлі на будівлю, поки не досягнеш місця, де знаходиться прожектор. Наберися терпіння, бо пройти цю місію буде доволі складно.

Місії Inter Global Films

Винагорода: 8000 доларів, кіностудія почне приносити 7000 доларів щодня