Місяць: Червень 2016

Інше

Знижки та GTA та інші ігри від Rockstar

Знижки та GTA та інші ігри від Rockstar

На Steam триває четвертий день розпродажів, в якому приймає участь компанія Rockstar. GTA V можна купити зі знижкою у 40%, знижку у 50% отримали картки Shark Cash, придбання яких дозволяє отримати віртуальні гроші у GTA: Online. Інші ігри серії отримали щедру знижку у 75%. Grand Theft Auto: The Trilogy також можна придбати лише за 25% від її звичайної вартості. Найбільше можна заощадити, якщо купити Grand Theft Auto Collection – вона продається з 80% знижкою. Туди входять усіх ПК-ігри серії, за виключенням GTA V. З такою самою знижкою можна купити і Grand Theft Auto IV: Complete Edition. Щодо інших ігор від Rockstar, то Max Payne 3 продають зі знижкою у 75%, Bully – 80%, а L.A. Noire – 75%. Розпродаж буде тривати до 4-го липня.

Read More
GTA 5Статті

Спеціальні здібності головних героїв

Спеціальні здібності головних героїв

Кожен з трьох головних героїв GTA V має свою унікальну здібність, яку може використовувати гравець. Використання спеціальних здібностей обмежене за часом, проте цей час можна збільшити, якщо розвивати навички у процесі гри. Щоб активувати цю функцію потрібно натиснути клавішу Caps Lock, далі ви можете слідкувати за тим скільки у вас є часу за допомогою спеціальної позначки під радаром.

Read More
GTA: San AndreasМультиплеєр

Офіційний мультиплеєр San Andreas

Мало хто знає, але консольні версії GTA: San Andreas мають власний мультиплеєр, а точніше режим для двох гравців. На жаль, функція недоступна на ПК, проте за бажанням її можна повернути за допомогою модифікацій. Для того, щоб розпочати гру удвох, потрібно знайти червону іконку, на якій зображені два чоловічки. Перший гравець грає за головного героя гри, тобто за СіДжея, а ось інший може вибрати собі бажаний вигляд із переліку скінів пішоходів. До речі, доступні моделі гравців залежать від локації, де ви почали мультиплеєрну гру.

Read More
GTA 5Новини

Rockstar вдосконалили анти-чіт?

Rockstar вдосконалили анти-чіт?

Вочевидь, разом із останнім оновленням також був вдосконалений і анти-чіт, що присутній у грі. На Reddit з’явилася інформація від багатьох юзерів про те, що вони чи їх друзі отримали бани упродовж декількох днів після виходу апдейту. Сподіваймося, що це не просто чутки і Rockstar дійсно прагнуть розвивати та вдосконалювати гру. Серед головних причин, чому багато гравців перестають грати у GTA: Online – чітери, яких можна знайти майже у кожному публічному лоббі вільного режиму. Також на останок нагадаємо, що всього за один день мають розпочатися літні знижки на Steam. Короткий список порад щодо подібних розпродажів можна знайти у цій статті.

Read More
GTA 5Відео

Пранки, присвячені GTA

Вуличні розіграші та різноманітні соціальні експерименти вже давно встигли стати однією з найпопулярніших тематик на YouTube. Відео легко набирають мільйони переглядів, а їх автори шалену славу та признання. Втім, у такого шаленого темпу росту популярності є і негативна сторона. Багато ютюберів просто не встигають знімати достатньо “живого” матеріалу і все частіше прибігають до використання акторів та постановочних сцен. Якщо ви досі не ознайомилися із цим жанром, пропонуємо вашій увазі 3 цікавих відео.

Read More
GTA 5Статті

Further Adventures in Finance and Felony

Further Adventures in Finance and Felony

Further Adventures in Finance and Felony – оновлення, що стало доступним 7 червня 2016 року для власників ПК та консолей нового покоління. Відтепер кожен гравець може стати лідером великої злочинної організації, придбати власний офіс та склад, де буде зберігатися товар.

Read More
GTA 5Скріншоти

Скріншоти Further Adventures in Finance and Felony

Скріншоти Further Adventures in Finance and Felony

Скріншоти до оновлення “Further Adventures in Finance and Felony”, що були опубліковані Rockstar. Офіційний трейлер можна переглянути тут. Саме оновлення вносить не тільки косметичні зміни та новий контент, але і урізноманітнить ігровий процес.

Read More
GTA 5Новини

Трейлер першого літнього оновлення

Цього місяця для GTA: Online вийшло доволі масштабне оновлення під назвою “Further Adventures in Finance and Felony“. Воно доступне для власників гри на ПК, PS4 та Xbox One. Тому, якщо у вас, попри літні розваги, залишається вільний час – є чудова причина знову зіграти у GTA: Online, щоб оцінити нові можливості та свіжий контент.

Read More