GTA 5Статті

Further Adventures in Finance and Felony

Further Adventures in Finance and Felony

Further Adventures in Finance and Felony – оновлення, що стало доступним 7 червня 2016 року для власників ПК та консолей нового покоління. Відтепер кожен гравець може стати лідером великої злочинної організації, придбати власний офіс та склад, де буде зберігатися товар. Усього на вибір представлені чотири офіси, що доступні для придбання.

Further Adventures in Finance and Felony

Купівля робочого приміщення – необхідний крок, якщо ви хочете організувати власну банду. На сайті Dynasty8 можна не тільки купити офіс, але і змінити його згідно власному смаку та потребам. Офіси можуть мати сейфи, зони для відпочинку та навіть власну кімнату зі зброєю. Також можна придбати карту, на якій позначені склади з товаром. Гравці можуть прикрашати свій офіс різноманітними трофеями та відзнаками, які видаються за проходження спеціальних місій.

Further Adventures in Finance and Felony

Кожен бос може мати до 5-ти різних складів для нелегального товару. На них регулярно влаштовуються ворожі рейди, тому потрібно бути готовим до того, щоб їх обороняти. Аби отримати товар потрібно проходити місії з купівлі контрабанди. Далі ви можете продавати своє добро на чорному ринку, заробляючи хороші грошенята.

Further Adventures in Finance and Felony

Окрім цього, у гру були додані нові місії у режимі Versus. Ігровий автопарк поповнився наступними машинами: Pegassi Reaper, Vapid FMJ, Grotti Bestia GTS, Enus Windsor Drop Bravado Rumpo Custom та HVY Brickade. Був доданий новий вертоліт Volatus та літак Nimbus. Був також доданий новий морський транспорт – буксир Tug. Аби збалансувати зброю у грі, Rockstar додали розширені магазини для деяких гвинтівок та дробовиків.

Further Adventures in Finance and Felony

Для модників і модниць було додано понад 250 нових елементів гардеробу. Сюди також увійшли ексклюзивні ділові костюми для тих, хто бажає виглядати солідно. Повну галерею офіційних скріншотів до оновлення можна знайти тут.