Місяць: Липень 2009

Новини сайту

Сайт іде у відпустку

Шановні користувачі!

Gtaworld.org.ua іде на літні канікули з 11 липня до 1 серпня 2009 року. Протягом цього періоду сайт функціонуватиме, але буде припинено реєстрацію нових користувачів, не можна буде писати коментарі у новинах, буде закрито форум і міні-чат на сайті. Але ви зможете читати новини, завантажувати файли, грати в український сервер SAMP.

Після завершення відпустки з новими силами сайт розпочне роботу і потішить вас новою інформацією, новими файлами, скріншотами тощо. Так що очікуйте.

Бажаємо вам також відпочити якомога краще. Ловіть момент, бо сайт нікуди не втече, а от літо закінчиться.

Read More
GTA 4Українізації

Український патч 1.0.4.0 + українізація GTA IV 0.7 beta !

'Український

До складу патчу входить нова версія українізації GTA IV v0.7 beta. Оскільки вона призначена саме для патчу 1.0.4.0, то робити окремо українізацію немає змісту. Тому ми її вбудували у найновіший патч. Таким чином, українським гравцям достатньо один раз запустити інсталятор, щоб вільно грати рідною мовою.

Зміни у версії 0.7:
– Перекладено усі сюжетні місії першого міста (Broker i South Bohan), тобто до місій Елізабети включно.
– Перекладено деякі розмови по мобільному телефону.
– Українізовано мітки на радарі. Тепер на радарі замість R (Roman) красується українська Р.
– Виправлено деякі незначні баги зі шрифтами.
– Доступ до мультиплеєра не блокується. У чаті ви можете спілкуватися українською мовою з тим, у кого встановлена ця українізація…

Read More
GTA 4Новини

Наступного року вийдуть 2 нові епізоди?

Аналітик Тод Мітчел (Todd Mitchell) з центру досліджень “Kaufman Bros.” повідомив, що він очікує два нові додаткові завантажувані епізоди для GTA IV наступного року. А наступна повноцінна гра серії GTA очікується у 2011 році:

“Я гадаю, що з’являться іще два нові завантажувані епізоди для GTA IV. Так мені повідомили, хоча подробиці ще невідомі,” – сказав Мітчел…

Read More