GTA 6Чутки

У GTA 6 може з’явитися можливість заробляти криптовалюту

У GTA 6 може з’явитися можливість заробляти криптовалюту. Про це пишуть декілька видань, включаючи журнал Forbes.

Офіційних коментарів від розробників поки не надійшло. Чутки стверджують, що гравці можуть отримувати винагороду за виконання певних місій у формі аналога біткоїна, замість внутрішньоігрових грошей. Деякі повідомлення також зазначають, що нова криптовалюта повністю замінить внутрішньоігрові долари. Існує можливість, що нова частина серії Grand Theft Auto буде заснована на моделі Play-to-Earn, де ігрові монети можна буде обміняти на реальні грошові активи. В грі також може з’явитися брокер, який торгуватиме криптовалютою на фондовому ринку.

Поки не відомо, коли буде офіційний анонс і реліз GTA 6. У серпні 2022 року представники Rockstar підтвердили, що працюють над новою частиною серії. Бюджет гри, за попередніми оцінками, може перевищити вартість найдорожчих ігрових проєктів, таких як Cyberpunk 2077 ($330 млн), Destiny 2 ($500 млн) і Star Citizen ($550 млн).

Минулого року було повідомлено, що Rockstar Games, взяли приклад з Mojang, творців Minecraft, та заборонили використання невзаємозамінних токенів в модифікаціях, створених сторонніми розробниками та фанатами їхніх ігор.