GTA 6Чутки

Джейсон і Люсія – що нам відомо про головних героїв GTA 6

Rockstar Games завжди створювали персонажів, що добре запам’ятовуються. В GTA 5 з’явилося одразу декілька протагоністів. Витік GTA 6 підтвердив, що Rockstar використає цей трюк і в новій частині серії. У грі буде два головні герої: Джейсон і Люсія. У цій статті ми узагальнимо все, що відомо про головних героїв GTA 6.

Джейсон

Джейсон – білий американець. Його вимова характерна для півдня США. Його стандартний набір одягу – це брудна сорочка, шорти й кепка, одягнена задом наперед. Імовірно, Джейсон житиме в сільській місцевості штату.

У Джейсона є здатність помічати цінні предмети, які яскраво підсвічуються на темному тлі. Це може бути корисно, аби виявити здобич під час пограбування.

Люсія

Люсія має латиноамериканське походження. Фанати припускають, що Люсія житиме безпосередньо у Vice City.

Чутки кажуть, що героїню озвучує акторка Александра Крістіна Ечаварі. Ще до витоку GTA 6 фанати знайшли її резюме, де було зазначено, що вона працювала над грою. Проте деякі гравці вважають, що голос Люсії відрізняється від голосу Крістіни Ечаварі.

Люсія одягнена в рожеву сорочку і камуфляжні штани. Також на кадрах витоку її можна побачити в чорній сукні.

Поки ми не знаємо, якою буде спеціальна здатність героїні.

Герої брат і сестра?

До витоку були чутки про те, що головні герої латиноамериканці та є братом і сестрою. Після того як файли гри потрапили в мережу, гравці помітили, що герої не дуже схожі один на одного. Тому цілком можливо, що Джейсон і Люсія – це пара, натхненна такими злочинцями, як Бонні та Клайд. Теорію про солодку парочку грабіжників раніше підтвердив відомий інсайдер Джейсон Шраєр.

Ми не знаємо, як розгортатиметься сюжет GTA 6. З кадрів витоку зрозуміло, що в місіях головні герої будуть взаємодіяти. Наприклад, під час сцени з погонею, Джейсон керує автомобілем, а Люсія перебуває на задньому сидінні. Можливо, між персонажами можна буде перемикатися, щоб виконувати різні завдання. Наприклад, відволікати ворогів чи стріляти.

Найімовірніше, ми зможемо перемикатися між персонажами, як це було реалізовано в GTA 5. Також можна припустити, що герої не будуть знайомі на початку гри і їхні сюжетні гілки перетнуться під час сюжету.

У героїв можуть бути сильні та слабкі сторони. Хтось буде кращим у стрільбі, хтось – у керуванні автомобілем або стелсі.

Висновок

Розробники зберегли свій підхід до створення гри з кількома головними героями. Це дасть їм змогу створити цікаву історію, показану з різних кутів.

Уперше за довгі роки Rockstar Games вирішила додати в гру жіночого протагоніста. Востаннє ми могли грати за дівчину в GTA 1 і GTA London 1969. Це досить незвичайне рішення для компанії.

Невідомо, як ігрова спільнота оцінить ці зміни, але, судячи з творчості фанатів, образи головних героїв уже завірусилися, а фанати створили безліч артів і косплеїв.