GTA 5Новини

Що нам відомо про карту та локації GTA 6?

Довгий час фанати будували теорії про те, де будуть розгоратися події GTA 6. Існували різні версії, серед яких була ідея, що Rockstar Games зробить величезну карту, на якій буде розташовано декілька штатів. Але найпопулярнішою версією серед фанатів була здогадка, що розробники оберуть Vice City. І прихильники гри не помилилися. Цей факт вже підтверджено наймасштабнішим витоком в історії ігрової індустрії, коли фанатам стали відомо безліч деталей щодо майбутньої Grand Theft Auto.

Сьогодні ми проаналізуємо все, що нам відомо про карту GTA 6, розберемо локації з витоку та спробуємо уявити, яким стане оновлений Vice City.

Vice City

Після витоку стало очевидно, що ми повернемося до Vice City. Місто істотно збільшиться в розмірах. Ми побачимо сучасні хмарочоси та нові квартали, які могли з’явитися за кілька десятиліть. Розміри міста будуть значними. На це нам натякає наявність метро і трамваїв на кадрах з витоку гри.

На скріншотах та відео з витоку можна було побачити дорожні вказівники, які вказують на Ocean Beach, Malibu Club, район Little Haiti та інші локації з GTA Vice City. На кадрах з витоку також можна побачити великий тенісний корт, футбольний стадіон, великий амфітеатр і аеропорт.

В одному з відео Люсія грабує кафе і відвідує стриптиз-клуб, імовірно оновлений The Pole Position Club з GTA Vice City. На вулицях міста можна помітити спортзали, які можуть бути відкриті для відвідування гравцем.

Інші міста та населені пункти

У грі на нас чекає ігровий аналог штату Флорида. На вивісках у витоку гри можна зустріти найменування Leonida, це можлива назва нового регіону.

Ми також отримаємо сільську місцевість і населені пункти, меншого розміру. На одному з поліцейських авто згадується населений пункт Порт Гелхорн. Його прототипом у реальному світі можуть бути міста Орландо або Тампа. Також це може означати, що світ буде достатньо великий, аби мати декілька поліцейських управлінь.

Природа штату

У грі нам варто очікувати на тропічні ліси та болота. Можливо, ми зіткнемося з ураганами, поширеними у Флориді.

Rockstar Games вже виконала величезну роботу над тваринним світом південних регіонів у RDR 2. У штаті Лемойн і на острові Гуарама можуть мешкати ті ж тварини, що і в ігровому аналогу Флориди. Наприклад, численні алігатори, птахи та змії. Ймовірно, GTA 6 отримає такий самий деталізований тваринний світ.

Імовірно, локації гри будуть розташовані на островах, з’єднаних довгими мостами. Можливо, в одному з розділів гри ми відвідаємо аналог Куби, яка розташована поруч з Маямі.

Фанатам вдалося знайти на дорожніх знаках згадку озера Леоніда. Його реальним прототипом є Окічобі – найбільше озеро півдня США. Можливо, озеро буде розташоване в центрі карти, як це було з Аламо-Сі в GTA 5.

Висновок

Rockstar Games зробить усе можливе, аби здивувати навіть найвибагливіших фанатів. Гравцям варто чекати величезну деталізовану карту. З урахуванням напрацювань GTA 5 і RDR 2, світ GTA 6 буде досить живим та різноманітним.