GTA 6Чутки

Том Хендерсон назвав можливу дату виходу трейлера GTA 6

Авторитетний інсайдер Том Хендерсон нещодавно назвав можливу дату виходу дебютного трейлера GTA 6.

За словами Тома, Rockstar Games можуть розкрити перші подробиці стосовно нової гри вже найближчим часом. Але багато очікувати поки що не варто. Хендерсон упевнений, що перший трейлер Grand Theft Auto 6 буде показаний в останній тиждень жовтня 2023 року або в перший тиждень листопада 2023 року до публікації звіту про доходи Take-Two за другий квартал 2024 року.

Інсайдер вважає, що для розради публіки та інвесторів у трейлері буде показано дату виходу GTA 6 вже у 2024 році, проте пізніше її все-таки перенесуть на 2025 рік.

Ймовірно, дата виходу буде запланована на 2024 рік, але потім неминуче відкладена до 2025 року. Ринок консолей поточного покоління до 2024 року буде достатнім, щоб зробити GTA 6 таким хітом, яким вона має бути, але я думаю, що розробники не будуть проти дати ринку ще один рік і забезпечити найкращий продаж.
– Підкреслив Том Хендерсон.

Rockstar Games оголосили про розробку Grand Theft Auto 6 ще в лютому 2022 року, однак після цього офіційних анонсів не надходило. Очікується, що проєкт створюється для ПК і консолей нового покоління.