GTA 6Чутки

Дебютний трейлер GTA 6 може вийти у серпні чи жовтні

На початку цього року розробники зі студії Rockstar Games офіційно підтвердили розробку нової Grand Theft Auto, однак інших подробиць не надали. Фанати серії змушені вірити різним інсайдерам, які обіцяють, що гра буде мати неймовірний рівень деталізації завдяки новому двигуну. Але дуже скоро все може зміниться. Наприклад, із виходом офіційного трейлера. Довгоочікуваний ролик може вийти до кінця жовтня 2022 року.

У цьому впевнені деякі інсайдери, а також це підтверджується прогнозами аналітиків. Ролик має вийти до нової важливої ​​наради розробників та компанії Take-Two Interactive. Передбачається, що трейлер може з’явитися вже цього місяця чи в серпні. На 8 серпня заплановано внутрішню конференцію компанії, де обговорюватиметься фінансовий звіт. Розробка GTA 6 обов’язково торкнеться публічних документів, тому гру постараються офіційно подати ще до їх публікації.

Також публікація першого трейлера GTA 6 може відбутися пізніше. Якщо вірити прогнозам, найімовірніше, що Rockstar випустить ролик до кінця жовтня 2022 року. Це вважається найсприятливішим періодом для анонсу великобюджетної гри. Якщо трейлер не з’явиться до вказаного терміну, його публікації не варто чекати раніше за весну 2023 року.