Red Dead Redemption 2НовиниGTA 6ЧуткиGTA 4

Rockstar Games все ще може випустити ремейки GTA 4 та Red Dead Redemption

Згідно з новим матеріалом Kotaku, GTA 6 стала причиною припинення роботи над ремейками GTA 4 та Red Dead Redemption. Це сталося тому, що Rockstar Games хоче зосередитися на новій частині GTA, направивши на неї всі свої сили. Однак від оновлених версій GTA 4 та Red Dead Redemption відмовилися не повністю — не виключено, що до них повернуться після того, як студія випустить GTA 6.

Kotaku підтвердили, що здебільшого це пов’язано з провальним релізом Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, про що вчора повідомив інсайдер Tez2. Джерела журналіста Kotaku підтвердили, наскільки вірні ці чутки, додавши, що у такий спосіб Rockstar Games сподівається, що геймери згодом забудуть про Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Очевидно, у студії було багато обговорень після низки критики й вони не хочуть ризикувати повторенням подібного випадку.

З усім тим, схоже, що ремейки GTA 4 і Red Dead Redemption не були повністю скасовані, або, швидше, схоже на те, що вони були відкладені на полицю, аби знову взятися за них після виходу GTA 6.