GTA 5Новини

Rockstar натякнула на появу швидкого переміщення в GTA Online

Окремі гравці Grand Theft Auto Online отримали опитування від Rockstar Games, з якого можна дізнатися про плани компанії щодо розвитку гри. Зокрема, розробники розглядають можливість додавання функції швидкого переміщення, як у Red Dead Online і надання безкоштовного доступу до своїх ігор.

Як розповів користувач Twitter під псевдонімом Tez2, опитування з пропозицією пройти опитування отримали тільки передплатники сервісу GTA+, яким доступні ексклюзивні знижки, додаткова віртуальна валюта і різні бонуси. Розробники поцікавилися, які можливості гравці використовують найчастіше і найрідше, а також наскільки потрібна можливість миттєвого безкоштовного переміщення по Лос-Сантосу та округу Блейн. Також згадується сервіс із безкоштовним доступом до класичних ігор Rockstar Games (мабуть, на кшталт Xbox Game Pass і EA Play).

Геймери вважають, що розробники збираються протестувати функцію швидкого переміщення перед тим, як додати її до Grand Theft Auto 6. Фанати вирахували, що в новій частині карта значно більшою, ніж у GTA 5.

На відміну від Red Dead Redemption 2 і Red Dead Online, де гравці можуть швидко дістатися до потрібного місця за внутрішньоігрову плату, у Grand Theft Auto Online немає доступних способів прискорити переміщення. Є лише декілька дорогих варіантів – наприклад, на підводному човні, вертольоті (для генеральних директорів) або яхті. І хоча в грі представлений великий вибір наземного, повітряного і водного транспорту, деякі користувачі хотіли б побачити в ній цю функцію.

Втім, нововведення може порадувати не всіх: користувачі припускають, що швидке переміщення стане привілеєм для передплатників GTA+. У цьому разі вони зможуть заробляти долари GTA набагато швидше звичайних гравців.

На початку місяця генеральний директор Take-Two Interactive Штраус Зельник заявив, що великий вересневий витік не вплине на розробку Grand Theft Auto 6. Тоді ж було опубліковано фінансовий звіт, у якому Rockstar Games розповіла про 385 млн проданих копій усіх ігор серії Grand Theft Auto, з яких 170 млн одиниць припало на п’яту частину.