GTA: San AndreasНовини

За мотивами GTA: San Andreas вийшов безкоштовний хорор

За мотивами культової Grand Theft Auto: San Andreas вийшла цікава безкоштовна гра у стилі ігор з серії Five Nights at Freddy’s.

Створена незалежним польським розробником Piotr Rycąbel, Grove Street 404 пропонує слідкувати через камери спостереження за тим, що відбувається на Гроув-стріт, і доповідати про незвичні події.

У нижній частині екрана відбувається постійний обмін повідомленнями між колегою героя й адміністратором — з часом їхня розмова та сама Ґров-стріт стають дивними та моторошними.

Крім об’єктів, у камери спостереження можуть заглядати непрохані гості з іншого світу. Завдання протагоніста полягає в тому, аби пережити ніч, але це може виявитися складнішим, ніж здається на перший погляд.

Зіграти у Grove Street 404 можна безкоштовно — хорор доступний для завантаження на сторінці itch.io. Повне проходження гри займає не більше, ніж 30 хвилин.

У коментарях на сайті itch.io користувачі подякували розробнику Grove Street 404 за цікаву концепцію і якісне виконання, а також попередили остерігатися одного з персонажів: “Ніколи б не подумав, що злякаюся Великого Смоука”.