GTA 6Чутки

Головну героїню GTA 6 може зіграти Bianca A. Santos

У мережі з’явився свіжий витік інформації стосовно Grand Theft Auto 6 від одного з розробників. За його словами, він працює багато років у Rockstar, а розкрити деталі довгоочікуваного екшену вирішив заради гострих відчуттів, оскільки за цей вчинок його можуть покарати або навіть звільнити. Якщо вірити цим чуткам, тоді у GTA VI буде два головні герої: американець з італійським корінням, а також дівчина з Куби, яка підлітком переїхала до США. Головну героїню зіграє акторка Bianca A. Santos, у якої батьки з Куби та Бразилії. У героїні GTA 6 буде чорне волосся, а зріст нижче 170 см. В неї доволі складний характер і завжди виникають проблеми із законом.

У GTA 6 гравці знову матимуть можливість змінювати зовнішність персонажів. Головній героїні можна міняти довжину волосся та зачіску. При цьому для деяких зачісок дозволять міняти деталі, наприклад, у який бік звисають окремі пасма або коси. У GTA 6, як і в Red Dead Redemption 2, у героїв буде рости волосся в реальному часі. Крім регулярної стрижки, головна героїня та герой GTA VI повинні приймати душ. Хлопець також може голитися чи відрощувати бороду. Люди на вулиці даватимуть реакцію на героїв залежно від того, як вони одягнені, чи вони охайні та які у них зачіски. Реакції можуть відрізнятися у різних районах мапи.

У Grand Theft Auto 6 також повернуться характеристики персонажів. Гравці зможуть прокачувати витривалість, силу, поводження зі зброєю та бійцівські навички. Для останнього потрібно займатися боксоми або дзюдо. Якщо ж не займатися спортом і багато їсти, головна героїня та герой можуть погладшати, на що теж відреагують ігрові персонажі.

Гравці зможуть розстібати гудзики на сорочках, закочувати рукави та штани, розстібати блискавки на кофтах та куртках, вдягати та знімати капюшони. Крім того, у героїв свої будинки, де теж гравцям дадуть волю. Можна міняти підлогу, стіни, декор, освітлення. Можна також придбати й іншу нерухомість.