GTA 6Чутки

Голова Take-Two обговорив реліз GTA 6 і вихід нових версій PS5 та Xbox Series

Take-Two опублікувала свіжий фінансовий звіт, після якого з’явилися припущення про дату виходу Grand Theft Auto 6. Видання Gamesindustry.biz звернулося до Штрауса Зельника, голови Take-Two, і поставило йому декілька запитань.

Насамперед він зазначив, що жодних натяків на великі релізи у звіті немає. За його словами, очікування відмінних показників у 2025 році не пов’язане з передбачуваним релізом GTA 6.

Ми не говоримо про конкретні ігри. Ми вважаємо прогнозовані показники цілком досяжними. Це відображення наших планів, у які ми інвестували протягом багатьох років. Ми побачимо те, як це втілиться в життя у 2024 фінансовому році, а у 2025 фінансовому році ми очікуємо на великі успіхи, – зазначив Зельник.

Голова компанії висловив упевненість у проєктах компанії, серед яких LEGO 2K Drive і NBA 2K24. Він також зазначив, що Take-Two продовжить випускати ігри на Nintendo Switch. Раніше було оголошено про скасування випуску Switch-версії Marvel’s Midnight Suns, яку в минулому звіті назвали фінансовим провалом.

При цьому Зельник зазначив, що очікує виходу поліпшених версій PS5 і Xbox Series. На його думку, оновлення платформ ніяк не позначиться на бізнесі. Подібне вже було з PlayStation 4 Pro і Xbox One X. Він також наголосив на важливості придбання мобільної студії Zynga.