GTA 3Інформація

Акторський склад GTA 3: Кожен знаменитий голос у GTA 3 (Частина 1)

У GTA 3 компанія Rockstar Games вирішила додати колориту ігровим персонажам, використавши талант провідних акторів Голлівуду, які прославилися завдяки кримінальним драмам і комедіям. Тому цій статті ми розповімо, які актори приняли участь в озвучуванні гри. Частина 1.

Джо Пантоліано в ролі Луїджі Готерелі

Вплив серіалу The Sopranos помітно відчувається у GTA 3, тому цілком логічно, що Rockstar обрала Джо Пантоліано, який зіграв у кримінальному серіалі HBO неврівноваженого Ральфа Чифарето. Це був персонаж, що відкриває шлях у кримінальний світ Ліберті-Сіті. Луїджі Готерелі – сутенер та частина сім’ї Леоне, який дає Клоду перші завдання. Луїджі не грає значної ролі у сюжеті гри, але Пантоліано завжди зможе сказати, що його персонаж дав гравцям першу брудну роботу у першій Grand Theft Auto у 3D.

Guru в ролі 8-Ball

Rockstar зробила акцент на хіп-хоп часів Y2K, тому на реп-станції Game Radio звучали пісні Шона Прайса, Блека Роба та Ройса Да 5’9. Саме тому для студії було цілком логічно використати акторські таланти учасника MC Gang Starr та ікони джаз-репу Кіта Едварда Елама, більш відомого як Гуру. Монотонна подача голосу Гуру у музиці була легендарною, і він привніс той самий холодний підхід у роль експерта з руйнування, якого ми знаємо як 8-Ball.

Френк Вінсент у ролі Сальватора Леоне

До моменту виходу GTA 3 Френк Вінсент був найбільш відомий за своїми ролями в гангстерських епопеях Мартіна Скорсезе “Славні хлопці” та “Казино”, і його ролі в кримінальних фільмах зробили його найкращим кандидатом на роль боса мафії Ліберті-Сіті в Grand Theft Auto Сальваторе. Спочатку Сальваторе був роботодавцем Клода, але згодом став другорядним антагоністом у грі. Вінсент скористався цією роллю на повну, продемонструвавши фантастичну гру і пізніше повернувшись до Grand Theft Auto: San Andreas та Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Пізніше Вінсент отримав роль Філа Леотардо у серіалі “Сопрано”, поповнивши своє кримінальне резюме та приєднавшись до одного з шоу, що надихнули GTA 3.

Майкл Рапапорт у ролі Джоуї Леоне

Актор і комік Майкл Рапапорт зіграв сина-механіка Сальваторе Леоне, Джоуї Леоне. Враховуючи, що Ліберті-Сіті був задуманий як тонко завуальована сатира на Нью-Йорк, Рапапорт, природно, вписався в цю роль. Хоча Джоуї з’являється лише в кількох ранніх місіях гри і більше ніколи не з’являється у франшизі, Рапапорт продовжив озвучувати кримінальні ігри з відкритим світом, взявши на себе роль Троя Бредшоу серії Saints Row.