GTA 5Новини

GTA Online позбавляється чітерів завдяки оновленню для Next-Gen

Майже через дев’ять років після виходу гри, GTA 5 виходить на PS5 і Xbox Series X|S. У деяких частинах світу вже сьогодні можна буде вперше запустити GTA 5 та GTA Online нового покоління. Гравці зможуть перенести свій прогрес до розширеної та доповненої версії GTA Online, але є деякі нюанси. Прогрес можна буде перенести лише один раз, а якщо ваш обліковий запис був раніше заблокований чи призупинений, перенесення буде неможливим. Також ви не зможете перенести своє життя в GTA Online на нові консолі, якщо раніше вас впіймали на використанні чітів, багів або хакерських програм.

“Прогрес, що був отриманий в нечесний спосіб не буде допущений до перенесення”, – таке точне формулювання цього правила від Rockstar. Це, звичайно, змусило гравців, які планують зробити перехід, трохи похвилюватися. Оскільки жодних конкретних деталей не згадується, Rockstar може відстежити будь-який чіт або баг який раніше використовувався. Якщо ви будь-коли дублювали автомобіль або обманним шляхом збільшували розмір свого статку, то при запуску оновлення вам, можливо, доведеться починати все з нуля.

Якщо вам не дають перенести прогрес в нову версію GTA 5, але ви не знаєте, чому варто звернутися до служби підтримки. Трохи засмучує і те, що неможливо дізнатися, чи перенесеться ваш прогрес поки ви не придбаєте E&E версію гри. З іншого боку, GTA Online безкоштовна для всіх власників PS Plus протягом наступних трьох місяців. Тому дехто зможе дізнатися, чи вважає Rockstar їхні дії шахрайськими, не втрачаючи при цьому гроші.

Оновлення GTA для наступного покоління виходить 15 березня, і воно обіцяє багато що покращити в грі, в яку багато хто з вас грає вже майже десять років. Це будуть не тільки візуальні поліпшення, але й збільшений трафік і NPC, а також швидший час завантаження, чого GTA 5 потребувала вже дуже давно.