GTA 5Новини

Шон Фонтено: «Я був радий повернутися до ролі Франкліна»

Шон Фонтено: «Я був радий повернутися до ролі Франкліна»

Шон Фонтено дав інтерв’ю стосовно ролі Франкліна в GTA Online: The Contract.

Після подій GTA 5 минуло вісім років і актор поділився тим, як бачить героя, який подорослішав: «Я дуже задоволений дорослим Франкліном, тому що я сам став старшим. Коли я вперше зіграв Франкліна, мені було під сорок. Мені було близько 40, 41 або щось таке, і я повинен був зобразити молодшого хлопця, 20 з чимось років. Дякувати Богу, мені вдалося це зробити, але тепер я можу бути самим собою».

Шон Фонтено підкреслив не лише зміни у зовнішності Франкліна. Тепер його персонаж сам приймає рішення, а не тільки виконує накази, як це було в GTA 5. Актор акцентував на тому, що Франклін став сімейною людиною, але деякі речі залишилися без змін. Наприклад, коли він має справу з Ламаром.

Також Шон Фонтено був натхненний співпрацею з Dr. Dre: «Коли я вперше дізнався, що працюю разом із Dre, ми прийшли на знімальний майданчик. Було чудово знати, що я працюватиму разом з цим хлопцем, чувак. Це Dre, чувак! Я приїхав із західного узбережжя, я чувак з Лос-Анджелеса, і він є легендою західного узбережжя. Він крутий мужик!».