GTA: The Definitive EditionНовини

Вже скоро: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition і не тільки

Вже скоро: Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition і не тільки

У цьому місяці Rockstar Games відзначає по-справжньому особливу дату: двадцять років з дня випуску оригінальної версії Grand Theft Auto III – гри, яка перенесла гравців в Ліберті-Сіті, величезний тривимірний мегаполіс, що вражає уяву своїм реалізмом і безпрецедентним рівнем свободи. Grand Theft Auto III не тільки надихнула ціле покоління ігор з відкритим світом, але і затвердила за GTA статус культурного феномена, який лише зміцнився з виходом наступних, не менше епічних ігор: Grand Theft Auto: Vice City і Grand Theft Auto: San Andreas.

Ми від душі дякуємо всім шанувальникам Grand Theft Auto, які підтримували серію протягом останніх двадцяти років. Ваші любов і вдячність дотепер допомагають нам робити ці ігри краще – з кожною новою їх версією.

З нагоди наближення річниці ми раді повідомити, що в кінці цього року всі частини оригінальної трилогії будуть перевидані в збірнику Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, який вийде на платформах PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch, а також в Rockstar Games Launcher на PC. У нове видання Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition додані різні поліпшення – як візуальні, так і в області ігрового процесу, – однак атмосфера і класичний дизайн оригіналу буде збережена. У найближчі тижні ми обов’язково розповімо детальніше про кожну з цих революційних ігор, так що стежте за нашими анонсами!

Наступного тижня в рамках підготовки до запуску оновленої трилогії ми почнемо прибирати з цифрових магазинів старі версії ігор. Подробиці – на сайті служби підтримки Rockstar. Крім того, в першій половині 2022 року Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition вийде на iOS і Android. До речі, відзначити двадцяту річницю Grand Theft Auto III можна буде і в Grand Theft Auto Online: на честь свята в грі з’явиться ціла купа особливого спорядження, включаючи ювілейний одяг і розмальовки, які ви зможете отримати під час спеціальних осінніх подій.

У найближчі кілька тижнів ми розповімо більше про те, як отримати ці предмети – стежте за анонсами подій в GTA Online, щоб залишатися в курсі. В цьому місяці вони будуть наповнені особливими сюрпризами – можливо, найближчим часом в Південному Сан-Андреасі і його околицях буде відбуватися щось незвичайне…

В іншому ми як і раніше ведемо роботу по поліпшенню і розвитку GTA Online. Ви могли помітити, що не так давно ми почали ротацію деяких режимів протиборства і справ – одні ми прибираємо з гри, інші, навпаки, додаємо. У GTA Online представлена ​​величезна кількість різних ігрових активностей: тільки офіційних справ, створених командою Rockstar, вже набралося понад 1000, адже ми ще зберігаємо десятки мільйонів справ за авторством користувачів. Тимчасово прибравши з гри деякі справи, ми зможемо звільнити місце під нові завдання і режими, а також удосконалити процедуру добору гравців – для цього ми плануємо запропонувати спільноті більш впорядковані списки справ, які будуть оновлюватися раз на тиждень.

Завдяки такому підходу ми зможемо повертати справи під певні події, скорочувати кількість непопулярних справ, нагадувати про існування давно забутої класики або ж більш незвичайних справ, які полюбилися в спільноті (разом з особливими бонусами), як це було з режимами «Напад і захист»,«Сумо і не тільки. Також ми розглядаємо різні можливості по адаптації GTA Online для нових і старих гравців в рамках випуску гри на платформах PS5 і Xbox Series X | S, який відбудеться в березні наступного року. Щоб залишатися в курсі цих новин, а також новин з приводу релізу розширених і оновлених версій GTA V і GTA Online, стежте за анонсами в новинній стрічці Rockstar. Ближче до кінця року в GTA Online вас чекає нова захоплива пригода: декому з ваших старих друзів знадобиться допомога з розширенням «законного бізнесу» – зовсім скоро ми розповімо більше про це та інші сюрпризи!