GTA: San AndreasЗброя

Де можна відшукати мініган в GTA San Andreas?

Де можна відшукати мініган в GTA San Andreas?

Шестиствольний кулемет – один з найпотужніших видів зброї в San Andreas, і практично кожен гравець хоче додати його у свій арсенал якомога швидше. Однак зробити це не так вже й просто, адже мініган не можна купити в першому-ліпшому магазині, а розробники, прекрасно розуміють бажання своєї цільової аудиторії. Тому вони дуже хитро сховали всі мінігани.

Зараз, коли ентузіасти вже вивчили гру вздовж і поперек, зовсім не обов’язково самому обшукувати кожен квадратний метр мапи, досить скористатися невеликою картою, на якій зазначено розташування кожного з п’яти мінігагів в грі:

Де можна відшукати мініган в GTA San Andreas?

Як отримати мініган в GTA San Andreas?

Головна проблема полягає в тому, що в Grand Theft Auto: San Andreas, як і в інших частинах серії, певні території ігрового світу закриті доти, поки гравець не просунеться по сюжету. Мініган не можна знайти в Лос-Сантосі, а Лас-Вентурас закритий для відвідування на перших етапах гри.

Але є спосіб обійти обмеження і все ж отримати мініган на початку гри. Для цього потрібно дістатися до аеропорту Лос-Сантоса і викрасти будь-який літак, після чого на ньому долетіти до потрібного місця, приземлитися і дістати бажаний мініган.

Втім, і тут є своя проблема: при перетині кордону між поселеннями головний герой стає мішенню для поліції. Він отримує 4 зірки, так що можна випадково загинути під кулями, якщо не бути досить спритним.