GTA 5Статті

Як грати за тварин чи снігову людину у GTA Online?

Як грати за тварин чи снігову людину у GTA Online?

В Grand Theft Auto Online є можливість грати за тварин. Все досить просто – в певному місці росте певний кактус з певним галюциногенним ефектом. Всього можна пограти за 77 тварин. За кого саме вдасться пограти – вирішує випадковість. Кактуси доступні в грі не завжди, адже розробники активізовують їх лише на певний час.

Карта кактусів в GTA Online
Як грати за тварин чи снігову людину у GTA Online?

Кактуси ростуть по всьому штату. Всього на карті можна відшукати 77 галюциногенних рослин. За цією карткою ви зможете знайти кожен кактус.

Як зіграти за снігову людину в GTA Online?

Якщо дотримати кілька умов, то гравець зможе трансформуватися в тіло снігової людини. Для цього потрібно з’їсти кактус, позначений на нашій карті червоною крапкою. З’їсти його потрібно в період між 3:00 і о 8:00, під час туманної погоди. Якщо приїхати в іншу погоду або в інший час, ви перетворитеся не в Єті, а у звичайну тварину.

Після того, як персонаж з’їсть кактус, ви отримаєте контроль над сніговою людиною. Звичайно, можна в будь-який момент припинити галюцинацію, а новий кактус виростає за 24 години ігрового часу.

Перевагами буде збільшене здоров’я і сила удару, а також те, що вас ніколи не буде переслідувати поліція, поки ви перебуваєте в цій галюцинації. Мінусом – ви не зможете сідати в транспорт і заходити в будівлі. Для того, щоб скористатися зброєю, можна вбивати людей і підбирати її з трупів.

Не забувайте ще й те, що ви можете грати зі своїм другом (він може бути як Єті, так і звичайним персонажем).