GTA 5Новини

Репер запропонував Rockstar Games провести концерт в GTA Online

Репер запропонував Rockstar Games провести концерт в GTA Online

Реп-виконавець Lil Nas X звернувся до розробників GTA Online з пропозицією провести віртуальний концерт. Такі виступи у відеоіграх привернули велику увагу за останні пару років, і такі артисти, як Marshmello і Travis Scott, досягли величезного успіху, виступаючи в Fortnite. Репер Lil Nas X успішно виступив з концертом RoBlox в кінці минулого року. У своєму Twitter-акаунті виконавець запропонував Rockstar Games провести концерт в GTA Online.

З огляду на шалену популярність GTA Online, проведення концерту в грі стало б чудовою ідеєю. Звичайно, про успіх даного заходу сказати напевно складно. Аудиторія гри, старше, ніж в інших онлайн-іграх, з огляду на той факт, що ESRB оцінює її віковий рейтинг на «M» для дорослих, в той час, як Fortnite має рейтинг «T» для підлітків, а RoBlox – на «E» для всіх. Внутрішньоігрові події GTA Online також, як правило, тісно пов’язані з форматом пограбувань, в той час, як такі ігри, як Fortnite, пропонують кілька більшу різноманітність, наприклад перегляди фільмів. Для гравців у Fortnite це буденно, чого не можна сказати про гравців GTA Online.

Очевидно, що геймери зацікавлені в подібному ігровому досвіді, а подібний формат дав би таким музикантам, як Lil Nas X, можливість виступити для фанатів під час пандемії коронавірусу. У Lil Nas X також величезна кількість шанувальників, тому зрозуміло, що він може бути ідеальним кандидатом для запуску такого роду подій в GTA Online. Його твіт зібрав 123 тисячі лайків і 5.5 тисяч коментарів. У будь-якому випадку, концерт цього виконавця викликав би інтерес у юної аудиторії гри. Чи відповість Rockstar Games на пропозицію, покаже час.