GTA 6Чутки

Джанкарло Еспозіто може стати головним героєм GTA VI

Джанкарло Еспозіто може стати головним героєм GTA VI

Головним героєм GTA VI може стати Джанкарло Еспозіто. Такі чутки розповсюдили журналісти німецького медіа-ресурсу Ingame. Це американо-датський актор італійського походження, що запам’ятався роллю Гаса Фрінга у серіалі Breaking Bad (Пуститися берега).

Привід до розмов про дебют в GTA дав сам Джанкарло в розмові з репортерами Сollider. Актор розповів журналістам порталу про участь у розробці «великої» і «дуже секретної» гри, в якій користувачі побачать «багато всього нового» і знайдуть те, що з нетерпінням чекали протягом багатьох років.

Зацікавити Еспозіто серією GTA вдалося за рахунок присутності в проекті теми наркоторгівлі. Проте, говорити про участь Джанкарло в шостій частині Grand Theft Auto ще зарано. Для цього, як мінімум, потрібно поспілкуватися з хлопцями з Rockstar.

Джанкарло народився в 1985 в Копенгагені. Його батьки – італійський тесляр і чорношкіра співачка. Сімейство Еспозіто переїхало в США на початку шістдесятих. І після декількох років життя в Елмсфорду і Клівленду, в 1964 році вони остаточно перебралися до Нью-Йорку. З 2009 по 2011 Джанкарло знімався в серіалі Breaking Bad. В 2015 він повернувся до своєї улюбленої ролі Густаво Фрінга у серіалі Better Call Saul (Краще дзвоніть Солу).