GTA 5Новини

Реакція Неда Люка на критику GTA 5 для PS5

Реакція Неда Люка на критику GTA 5 для PS5

Актор Нед Люк, що зіграв Макла у сюжетній частині GTA 5, висловив свою думку щодо реакції фанів на анонс GTA 5 для PS5. Нагадаємо, що ця новина розчарувала та навіть розгнівала багато прихильників GTA, які очікували на анонс шостої частини гри. Хоча звісно були і ті, кому сподобався анонс.

Оригінал повідомлення на Twitter

Memo to haters: EVERY YEAR we get an entirely new batch of players/fans. Some parent finally says “yes” to the kid who’s been wanting the game forever. If they have PS5 they will need that version. Get it? Jesus. Now STFU. And can we please get SSXTricky for PS5? #Period

Переклад

Нагадування для хейтерів: Щороку у нас з’являється нова хвиля прихильників та фанів. Деякі батьки нарешті кажуть “так” дитині, яка завжди хотіла зіграти в цю гру. Якщо вони отримають PS5, їм знадобиться нова версія гри. Зрозуміли? А тепер заткніть свої пельки. І чи можемо ми отримати SSXTricky на PS5?

У відповідь Нед отримав чимало критики. Гравці висловили незадоволення тим, що Rockstar більше не зацікавлені випускати нові ігри через те, що GTA Online досі приносить хороший дохід. Хтось присоромив компанію за те, що вона вичавлює останні соки зі свого творіння, аби заробити ще більше грошей. Нед відповів, що ніхто не зобов’язаний купувати нову версію гри, адже це особистий вибір кожного.