GTA 6Чутки

GTA 6. Кодова назва: Проєкт “Америки”

GTA 6. Кодова назва: Проект Америки

Є один цікавий сайт під назвою Reddit, де люди можуть обговорювати різні теми за своїми інтересами, публікувати різний контент — посилання, текст, зображення, — за популярність яких потім голосують інші користувачі. Звісно, там є й обговорення про GTA.

Не так давно користувач із нікнеймом JackOLantern1982 опублікував на Reddit дуже цікаву інформацію про GTA 6 (хоча ще не було жодного офіційного повідомлення про цю гру). Він написав, що цю інформацію надали йому колишні працівники сайтів Kotaku та PC Gamer websites, а також Rockstar Games (компанія, що розробляє ігри серії GTA).

Ключові моменти:

GTA 6 знаходиться в розробці з 2012 року (за рік до релізу GTA V). Активна розробка розпочалася в 2015 році. Однак навіть тоді команда була більш зосереджена на Read Dead Redemption 2.

Усі філії Rockstar Games (так, їх є чимало) беруть участь у розробці GTA 6, а також Red Dead Redemption 2.

Кодова назва GTA 6 — Проект Америки (Project Americas). Тобто, дві Америки, Північна й Південна. Це натякає на чималу масштабність ігрового світу.

У грі буде кілька локацій: Вайс-Сіті (місто на основі Маямі) і ще якась нова локація за мотивами Ріо-де-Жанейро (Rockstar уже має досвід моделювання локацій Південної Америки у Max Payne 3). Деякі сюжетні місії відбуватимуться в Ліберті-Сіті, яке з’явиться лише частково (без відкритого світу) — як Людендорф на початку GTA 5.

Також були чутки стосовно Куби, але це не підтверджено.

Ґеймплей GTA 6 міститиме елементи реалізму та аркади. Гра буде не такою реалістичною, як Red Dead Redemption 2.

Незважаючи на багато чуток, головний герой — не жінка. І він лише один.

Події гри відбуваються в 1970-х та 1980-х роках (ймовірно, перша місія розпочнеться у 70-х, а потім ми перестрибнемо на кілька років у 80-ті, як у GTA 5).

Головний герой — наркобарон-початківець на ім’я Рікардо (сподіваємось, не Діас). Спершу Рікардо буде дрібним наркоконтрабандистом із Вайс-Сіті, який згодом заведе зв’язки з крупними наркобаронами і поступово розвине власну кар’єру. Нагадує Томмі Версетті з GTA: Vice City. Але яка різниця. Нам це подобається!

У GTA 6 буде кілька міст. А також величезна в’язниця, яка є частиною сюжету (можливо, одна з місій полягатиме в організації втечі).

Сюжетний режим GTA 6 складатиметься з розділів, як у Red Dead Redemption 2.

Погоді наділено чимало уваги. Більше не потрібні моди, щоб побачити урагани й потопи, як у справжньому Маямі (будь-яка рима є випадковою).

Будівлі та автомобілі змінюються у різні часові епохи. Старіші, рідкісніші авто стають дорожчими з часом. Новий рівень економіки.

GTA 6 значною мірою натхненна телесеріалом “Нарко” на Netflix.

Rockstar хоче випустити гру з приголомшливим саундтреком 70-80-х років, але це досі обговорюється (хоча їм буде непросто перевершити незабутні саундтреки GTA: Vice City та GTA: Vice City Stories).

Молодий Мартін Мадрасо з’явиться у GTA 6 разом зі своїм батьком, який був крупним наркобароном того часу. Вам доведеться виконувати певну роботу для сім’ї Мадрасо, наприклад, нападати на інші банди.

Створення власної наркоімперії нагадуватиме GTA: Vice City Stories, але буде значно масштабнішим і важчим.

Головний герой зможе носити з собою лише обмежену кількість зброї, а не цілий арсенал у своїх кишенях. Дещо схоже було в Red Dead Redemption 2 і Max Payne 3.

Ваш особистий транспорт буде функціональним, як сумки для сідла в Red Dead Redemption 2. У багажнику можна буде зберігати зброю та бронежилет. Пригадуєте L.A. Noir? До речі, бронежилет тепер видимий на тілі, коли його надягає гравець.

Звикайте читати субтитри. Персонажі розмовляють різними мовами. Будучи в Південній Америці, не сподівайтеся, що всі розмовлятимуть англійською. Так було в Max Payne 3. У Вайс-Сіті теж можна почути кілька мов, однак основною там є все ж англійська.

У GTA 6 обговорюватимуться СНІД і міграційна криза — актуальні проблеми того часу. А ще з’явиться своєрідна версія Фіделя Кастро.

На жаль, GTA 6 не буде випущено для PS4 та Xbox One. Це гра для наступного покоління консолей. Але оскільки PS5 з’явиться лише наприкінці 2020 року, очевидно, що не варто очікувати GTA 6 у 2020 році.

Rockstar зараз зосереджена на GTA 6 та якомусь іншому проекті. Можливо, Bully 2.

Наразі GTA 6 знаходиться на стадії пре-альфа, тож назви локацій, імена персонажів та інші деталі можуть змінюватись.

Орієнтовної дати релізу ще немає.

Цей пост було швидко видалено з Reddit (якщо це фейк, то навіщо?). На щастя, дехто встиг зробити скріншот.

GTA 6. Кодова назва: Проект Америки

Звісно, вся ця інформація не є перевіреною. Тим не менш, вона здається цілком правдоподібною. Але вирішувати вам.

Джерело