Інше

Де будуть розгортатися події GTA 6?

Rockstar не розкривають таємницю щодо того, де будуть розгортатися події наступної GTA. У цій статті ми розглянемо усі можливі варіанти.

Вайс-Сіті

Можливо Rockstar захочуть повернути сонячне місто Вайс-Сіті та 80-ті роки. Було б дивно побачити це місто у іншу часову епоху. Саме 80-ті стали золотими роками для його прототипу Маямі. Принаймні так вважає Леслі Бензіс, один з колишніх продюсерів GTA.

Штат Сан Андреас

Деякі фанати роблять ставку на те, що у GTA 6 буде карта з GTA 5, але її доповнять два міста – Сан-Фієро та Лас-Вентурас. Подібний варіант виглядає досить не погано. Багато хто очікував знову побачити ці локації, коли був реліз GTA 5. Проте цього не сталося через обмеження старого покоління консолей та брак часу у розробників.

США

А як щодо того, щоб створити не штат, а цілу країну? Можливо така ідея звучить доволі амбіційно. Проте деякі ігри доводять нам протилежне. Наприклад, гра The Crew, яка вийшла на сучасному поколінні консолей. Тому не будемо відкидати цей варіант.

Точно не Лондон

В інтерв’ю виданню The Guardian, Ден Хаузер сказав, що Rockstar не розглядають Лондон, як одну з можливих локацій для наступної гри серії. Хоча їм сподобалося працювати над GTA London у свій час. Також він додав, що сценаристів є безліч ідей на рахунок Великої Британії. Але якщо така гра і вийде, вона навряд буде з серії GTA.

Токіо?

Певний час Rockstar цікавилися столицею Японії. Компанією навіть були зареєстровані домени на зразок gtatokyo.com. Жодних офіційних підтверджень чи спростувань не було.

Ми будемо тримати вас у курсі нових чуток, а також інших новин пов’язаних з GTA 6.