GTA 4Проходження

TLaD – Фінальна місія

TLaD - Фінальна місія

Джонні зустрічає Томаса Стабса, конгресмена, на якого він працював у попередніх місіях, у барі “Загублених”. Він повідомляє, що Рей Бочіно і його оточення більше не проблема, адже вони знаходяться під серйозним наглядом зі сторони урядових служб. Зате колишній ватажок банди Біллі, що сидить зараз за гратами, готовий давати покази проти своїх побратимів. А головне, що він хоче повісити справу з героїном на тебе та Ангуса. Що ж, доведеться пробиватися до нього через вхід до в’язниці через охорону, поліцейських та спецназ. Можливо варіант і паршивий, але іншого у Джонні немає. Вирушай до в’язниці. На місці Джонні зателефонує Террі і попросить захопити Клея та арсенал зброї. Незабаром твої побратими будуть біля в’язниці.

TLaD - Фінальна місія

Підійди до Террі, щоб отримати зброю, яка тобі знадобиться. Сьогодні особливий випадок, тому платити за неї не треба. Вибери те, що вважаєш потрібним. Також не забудь запастися патронами та взяти бронежилет. Як тільки закінчиш — вирушай до головних воріт в’язниці. Знищ їх скориставшись гранатометом. Тепер зачисти головний вхід від охорони. Доведеться добряче постріляти! За нагоди використовуй укриття. Як тільки буде чисто — просувайся далі та займи хорошу позицію. Трохи далі ти зустрінеш снайпера, який буде сидіти на даху. Його потрібно вбити у першу чергу. До речі, по дорозі можна буде знайти аптечку. Можеш закидати ворогів гранатами, коли будеш ховатися за укриттям. Зачисти цю частину території і просувайся далі. По дорозі вбивай всіх, хто стане тобі на шляху. Зліва буде ще одна група охоронців.

TLaD - Фінальна місія

Тепер швидко забіжи на жовтий маркер. Приготуйся до зустрічі зі спецназом. Закидуй ворогів гранатами, особливо якщо бачиш, що вони пересуваються групою. Можеш використати гранатомет. Далі переходь на вогнепальну зброю і вбий тих, хто залишиться у живих. Деякі вороги будуть сидіти в оглядовій вишці, а також на мості, що веде до неї. Як тільки територія буде чистою — підбери бронежилет і відшукай Біллі.

TLaD - Фінальна місія

Він буде позначений червоною точкою на міні-карті. Страть колишнього ватажка і наставника. Повернися до побратимів та сідай на мотоцикл. Прямуй за Террі, щоб втікти із в’язниці. Тепер очоль колону і повернися назад до клубу “Загублених”. За поліцейських не переймайся, вони не будуть тебе переслідувати. Залишиться лише подивитися фінальну заставку, де банда “Загублених” спалює свій старий клуб, який багато років був їх рідною домівкою.

Вітаємо — ти пройшов друге сюжетне доповнення GTA IV. До зустрічі у GTA V

TLaD - Фінальна місія

Відеопроходження: