GTA 4Проходження

TLaD – Місії Рея Бочіно

Діаманти в необробленому вигляді

TLaD - Місії Рея Бочіно

Джонні зустрічає стурбовану Ешлі біля ресторану, в якому на нього чекає Рей. Вона просить Джонні, щоб той допоміг Рею. Джонні, як завжди, просто не може відмовити своїй колишній пасії. Вирушай до позначеного місця на міні-карті, де на тебе будуть чекати побратими із банди. Можеш зателефонувати Террі або Клею, якщо вважаєш, що тобі потрібна додаткова допомога. Тепер вирушай за новим жовтим маркером. Не забудь очолити колону, щоб побратими їхали ззаду за тобою. По дорозі Джонні пояснить своїй банді ситуацію. Сьогодні їм потрібно викрасти діаманти у людини на ім’я Тоні Принц під час угоди, що буде відбуватися в порту. Здається, що це не погана можливість заробити трохи зайвих грошенят для банди “Загублених”. Заїдь на жовтий маркер, щоб Джонні та його побратими зайняли позицію. Поки Тоні буде тягнути час роздивляючись діаманти та пускати компліменти своєму бойфренду, “Загублені” скористаються нагодою і нападуть. Поки Луїз буде рятувати Тоні, бойфренд останнього побіжить у протилежному напряму разом із діамантами. Тим самим одночасно зробить себе мішенню для байкерів. Вирушай за ним. Вбий бойфренда Тоні, а також всіх тих, хто стане у тебе на шляху. Забери діаманти. Рей захоче, щоб Джонні розділив діаманти на дві частини та сховав їх у двох різних смітниках. Вирушай до першого смітника. Просто підійди до сміття, щоб сховати діаманти. Тепер зроби так само з другою частиною вкраденого, щоб успішно закінчити місію.

TLaD - Місії Рея Бочіно

Власність колекторів

TLaD - Місії Рея Бочіно

Рей зателефонує Джонні і повідомить, що Джонні потрібно вирушати на угоду з продажу діамантів. Зачекати це завдання не може, тому, після телефонної розмови, одразу прямуй до позначеного місця. Відшукай чорний вхід у музей. Тепер йди по сходах і знайди Ніко Беліка, він буде чекати на тебе біля службового входу. По дорозі можеш підібрати бронежилет, якщо у цьому є необхідність. Під час угоди з продажу все буде йти добре, поки не з’явиться Луїз зі снайперською гвинтівкою. Тобі доведеться пробиватися через бандитів до входу. Не забувай використовувати укриття та перевіряти кожен куток, коли будеш просуватися вперед. Можеш зателефонувати Террі або Клею, ті приїдуть на допомогу і будуть чекати на тебе біля головного входу. Далі спускайся вниз і відшукай жовтий маркер. На тебе буде чекати ще один бандит. Тепер твоя задача — зачистити вихід з музею. Вбий якомога більше бандитів і вибігай назовні. Знищ ворогів, які позначені червоним кольором. Позбудься рівня розшуку і вирушай до Джима, щоб віддати йому гроші.

TLaD - Місії Рея Бочіно

Винагорода: 10 000 доларів

Воно того варте?

TLaD - Місії Рея Бочіно

Джонні приходить до ресторану Рея, де той на нього чекає з пістолетом. Рей наказує пройти йому у підвал, де його людина вже катує Джима. Після словесної перепалки, Джим звільниться і візьме у полон людину Рея, а Джонні виб’є з рук Рея пістолет. Далі побратими втечуть із ресторану і домовляться розділитися. Вирушай до Ешлі. Перш ніж Джонні дістанеться до її місця, вона зателефонує йому і повідомить, що Рей вже вислав всіх своїх людей на його пошуки. Можеш справитися з бандитами власноруч. Цей варіант дає тобі велетенський вибір і простір для творчості. Але особисто я рекомендую зателефонувати Террі або Клею. Вони влаштують засідку на даху мотомайстерні. Якщо ти вибереш цей варіант, тобі потрібно вирушити до позначеного на міні-карті місця. Далі піднятися на дахівку майстерні. Тепер залишиться лише повбивати людей Рея. Не забувай використати укриття. Можеш закидати ворогів гранатами чи коктейлями Молотова. Як тільки останній бандит загине — вирушай до Ешлі. Вона повідомить погану звістку. Виявиться, що Джим загинув. Місія закінчиться на тому, що Ешлі порадить Джонні звернутися за допомогою до конгресмена.

TLaD - Місії Рея Бочіно