GTA 4Проходження

TLaD – Місії Джима (Частина друга)

Удар трубою

 TLaD - Місії Джима (Частина друга)

Знайомий Джима мотоцикліст Малк має хорошу саморобну вибухівку, яку “Загублені” можуть використати проти “Ангелів”. Тому не зволікай і вирушай на справу. Тобі потрібно знищити три ворожих фургони. Наче нічого особливого тут немає, але місія ускладнюється тим, що фургони постійно пересуваються, а розрахувати час вибуху гранати дуже складно. Також будь готовий до того, що можуть відкритися задні дверцята, з яких в тебе будуть стріляти “Ангели”. Не забувай і про те, що фургони можуть охороняти “Ангели” на байках. Знищ ворожий транспорт, що позначений червоним кольором, щоб успішно закінчити завдання.

 TLaD - Місії Джима (Частина друга)

Винагорода: 2000 доларів

Кінець братства

 TLaD - Місії Джима (Частина друга)

Браян запрошує Джонні та Джима на зустріч, аби домовитися про перемир’я і забути про конфлікт, який почався після арешту Біллі. Вирушай до позначеного місця. Не забувай про свою банду, що буде їхати позаду. Мирно домовитися не вийде. Ховайся за коробкою та стріляй в людей Браяна, які будуть кружляти на байках. Потім просувайся вперед. На допомогу Браяну буде прибувати підкріплення. Знищуй ворогів та захисти побратимів. Тепер вороги будуть перелазити через стіну зі сторони дороги. Вбивай усіх, хто стане тобі на шляху. Тепер наздожени залишки людей Браяна, що будуть тікати на мотоциклах. Тепер відшукай Джима та подивись заключну заставку.

 TLaD - Місії Джима (Частина друга)

Винагорода: 2000 доларів

Погане становище

 TLaD - Місії Джима (Частина друга)

Рей Бочіно хоче допомогти “Загубленим” вирішити їх внутрішній конфлікт. За його словами, це шкодить його персональним інтересам у момент, коли справи і так йдуть кепсько. Тому він дає Джонні адресу за якою зараз перебуває Браян. Вирушай за жовтою міткою. Браян буде ховатися у будинку, що добре охороняється байкерами. Можеш зателефонувати Террі, або Клею, якщо вважаєш, що тобі потрібна допомога. Особисто мені здається, що пройти цей етап місії веселіше самотужки. Заходь у будинок та зачищуй його від ворогів. Перевіряй кожен куток та кожне укриття. Будь обережним. Як тільки ти відшукаєш Браяна у тебе буде вибір — вбити чи залишити його живим. Другий варіант відкриє додаткову місію, де колишній побратим з’явиться у якості випадкового пішохода. Зроби свій вибір, щоб успішно закінчити місію.

 TLaD - Місії Джима (Частина друга)

Винагорода: 2000 доларів