Інше

Корисні сайти для геймерів

Корисні сайти для геймерів

Список корисних ресурсів, які можуть стати у нагоді будь-якому геймеру.

Корисні сайти для геймерів

Twitch – сайт, що дозволяє користувачам влаштовувати прямі трянсляції своїх ігор. Найцікавіші трансляції збирають тисячі глядачів. Стрімер, тобто ведучий, не просто грає у гру, але і спілкується зі своєю аудиторією чи розповідає щось на цікаві теми. Також Twitch офіційно транслює різноманітні кіберспортивні змагання. Найпопулярніші дисципліни — LoL, CS:GO та Dota 2.

https://www.twitch.tv/

Корисні сайти для геймерів

G2A – міжнародний майданчик з продажу ліцензійних копій ігор та програм. Ми вже неодноразово писали про цей ресурс у попередніх статтях і не дарма. Сайт дозволяє зекономити хороші гроші, якщо ви збираєтеся купити якусь гру. Детальніше про G2A можна прочитати тут.

https://www.g2a.com/

Корисні сайти для геймерів

Metacritic – ресурс, що дає рейтинги комп’ютерним іграм, фільмам і серіалам на основі оглядів популярних сайтів та журналів. Також там є альтернативна оцінка, яка визначається за допомогою відгуків користувачів. Хороший спосіб, аби перевірити якийсь продукт перед покупкою.

http://www.metacritic.com/

Корисні сайти для геймерів

Speedtest.net — місце, де ви можете перевіряти свій пінг та швидкість інтернету за допомогою різних серверів, що розташовані по всьому світу. Сайт корисний для тих ситуацій, коли у вас виникли проблеми з інтернетом і ви хочете їх швидко діагностувати.

http://www.speedtest.net/

Корисні сайти для геймерів

Systemrequirementslab — сайт, де зібрані системні вимоги до різних комп’ютерних ігор. Також на ньому доступна утиліта, яка може просканувати ваш ПК і автоматично визначити чи зможете ви зіграти у певну гру.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Корисні сайти для геймерів

Whoer — на цьому сайті можна переглянути свою IP-адресу та всю додаткову інформацію. Також на сайті доступний онлайн-проксі.

https://whoer.net/