GTA 5Статті

Чого не варто робити у GTA: Online?

Список загальних рекомендацій, що можуть стати у нагоді для гравців-початківців. Деякі з них будуть корисні, якщо ви тільки починаєте, або плануєте почати грати в мультиплеєр GTA V.

Чого не варто робити у GTA: Online?

1. Перше – це використання чіт-кодів та модифікацій, що впливають на ігровий процес. І хоча анти-чіт система від Rockstar працює зовсім не ефективно, це вам не дає гарантії, що ваш обліковий запис не отримає бан. У такому разі ви назавжди втрачаєте доступ до GTA: Online зі свого аккаунту. Навіть, якщо ви створюєте закриті лобі і таким чином розважаєтесь з друзями, не заважаючи іншим гравцям. Можливо у майбутньому з’явиться альтернативний мультиплеєр від сторонніх розробників, який можна буде використовувати для подібних цілей.

2. Другий пункт буде доповненням до першого. Якщо ви на власний страх і ризик все-таки вирішили використовувати чіти, не потрібно заважати іншим гравцям. Одна із основних причин падіння популярності GTA: Online – саме такі навіжені хлопці зі спеціальним софтом, які руйнують гру для інших.

3. Комп’ютерні ігри – не місце, де потрібно зриватися та ображати інших гравців через свої особисті проблеми. Поводьте себе чемно і таким чином ви отримаєте хороший ігровий досвід, добре проведете час та можливо знайдете нових товаришів.

Чого не варто робити у GTA: Online?

4. Якою не була б веселою для вас GTA: Online, не забувайте, що грати потрібно в міру та регулярно влаштовувати короткі перерви від гри. Для багатьох людей онлайн ігри стають справжнім наркотиком і тут немає жодних перебільшень.

5. Не потрібно серйозно реагувати на поведінку інших гравців, якщо ті поводять себе неналежним чином. Вступати у суперечку неадекватною людиною – це означає програти її з самого початку. Бережіть свої нерви та не забувайте, що ви можете блокувати комунікацію з певним гравцем через меню. А ось щодо дружніх та привітливих гравців ситуація інша. Не соромтеся додавати у друзі хороших людей. Як мінімум ви знайдете собі компаньйона для гри, як максимум – хорошого знайомого, можливо навіть за межами GTA.