GTA 5Статті

GTA Online: Heists

GTA Online: Heists

Heists (Пограбування) – найскладніший та напевно самий цікавий режим у GTA Online. Найкращий спосіб, аби заробити хороші гроші. Вимагає підготовки та наявність хорошої команди, що складається з чотирьох людей.

GTA Online: Heists

Для того, щоб мати змогу розпочати нове пограбування, гравець має мати елітне житло з робочим кабінетом. Також ініціатору пограбування потрібно заплатити вступний внесок для початку. До речі, він єдиний, хто не отримує гроші за підготовчі етапи місії. Проте він може визначати відсоток, який дістанеться іншим гравцям у разі успішного виконання місії. Також він визначає майбутні ролі гравців.

GTA Online: Heists

Для проходження пограбувань добре мати броньовану техніку. Наприклад, броньовану версію машини Kuruma. Це може значно спростити проходження деяких етапів підготовки. Також бажано закупляти броню та повний боєзапас. Не забудьте переконайтеся, що ви та ваші напарники мають достатньо хорошу зброю. Пограбування значно складніші, ніж звичайні місії.

GTA Online: Heists

Гравці отримують щедрі винагороди за проходження пограбувань. Також за повне проходження свого першого пограбування, ви отримаєте бонус у розмірі 100 тисяч доларів. Гравці, що мають хороших друзів та вільний час, можуть поборотися за бонус у 10 млн. віртуальних доларів, пройшовши однією командою усі пограбування, від початку і до кінця.

GTA Online: Heists

Якщо у вас немає друзів, що грають в GTA: Online – не біда. У грі можна знайти хороших компаньйонів. Проте домовлятися із ними про проходження завчасно. Випадкові гравці можуть мати замало досвіду чи недостатньо хорошу зброю. У разі, якщо така людина покидаю гру, завдання доводиться починати заново після того, як ви знайдете йому заміну.