Інше

Steam. Поради новачкам 4

Корисні поради для тих, хто починає користуватися сервісом Steam. Частина четверта.

Steam. Поради новачкам 4

1. Купівля колекцій ігор дозволяє зекономити гроші. Якщо ви вже придбали одну чи декілька ігор з певної колекції, Steam дозволяє докупити інші ігри. Ця функція з’явилася відносно недавно.

2. В Steam також можна купувати ліцензійний софт та деякі фільми. На них теж зрідка влаштовують знижки.

3. Ви можете міняти мову тексту та озвучування в іграх через налаштування. Деякі ігри, що придбані на території України, на жаль мають лише російську версію. Проте їх відносно мало.

4. Також за допомогою налаштувань можна перевірити цілісність кешу гри. Якщо ви випадково видалили якийсь файл, Steam визначить це і завантажить його заново.

5. Ви можете відправляти скарги на шахраїв через їх профіль. Це допомагає Steam ефективно боротися із злодіями.

6. Ви можете купувати чи виміняти смайлики для чату. Зазвичай вони коштують доволі дешево.

7. За допомогою вбудованої функції Steam можна виводити кількість FPS у грі на екран. Тому вам зовсім не обов’язково використовувати Fraps.

8. Ви можете використовувати груповий аудіочат, якщо забажаєте. Корисно тоді, коли у вас якісь проблеми з основою програмою для спілкування.

9. На Steam існує стрічка новин, де ви можете слідкувати за активністю своїх друзів. Там можна побачити, які ігри вони придбали нещодавно, які скріншоти чи відео завантажити та інші дрібниці.

10. Якщо у вас виникли проблеми, які ви не можете вирішити самостійно, ви можете скористатися допомогою служби підтримки. https://support.steampowered.com/ – її можна знайти за цією адресою.