GTA: San AndreasПроходження

Найскладніші місії San Andreas та секрети їх легкого проходження. Частина друга

Місії, які створюють труднощі для багатьох гравців, а також поради щодо їх проходження. Частина друга.

Deconstruction

В цій місії потрібно знищити всі пересувні будиночки за три хвилини. Наче нічого важкого, але місія ускладнюється, тим що Карлу постійно надокучають будівельники, які намагаються викинути його з бульдозера. Аби цього не сталося, потрібно правильно маневрувати своїм транспортом та за можливості чавити недругів. Щоб встигнути все зробити вчасно, не потрібно виходити з бульдозера та намагатись вбити всіх ворогів.

Цього разу одразу три складні місії підряд від іграшкового магазину Зеро.

Air Raid

Ця місія значно простіша за наступні дві, але теж викликає у багатьох труднощі. Потрібно захистити антени від нападу іграшкових літаків. Стріляти доведеться влучно, тому розімніть руки. В пріоритеті мають бути цілі, які знаходяться поруч. Після цього можна братися за інші. Можна затиснути ліву клавішу миші і наводити приціл на ворожі літаки, так можна їх легко знищувати. Не забувайте дивитися на радар, аби випадково не прогавити ворога.

Supply Lines…

Перед цією місією бажано потренуватися літати на літаках. Якщо розібратися, як ними керувати, то проходити буде простіше. Також перегляньте відео перед проходженням місії. Літати бажано на рівні з світлофорами та ліхтарями. Щоб знищувати ворожі фургони можна опускатися нижче, іноді навіть до самого асфальту.

New Model Army

Місія, яка багатьом нагадає молоді роки у GTA: Vice City. Аналогічно з Supply Lines… тут бажано мати уявлення, як правильно керувати повітряним транспортом. Тільки цього разу вертольотами. Навряд у вас вийде пройти її першого разу, але не засмучуйтесь. Рано чи пізно на вас обов’язково буде чекати успіх. Головне мати терпіння. Порада звісно не з найкращих, але якщо ви самі не зможете розібратись з керуванням і не відчуєте його, вам ніхто не зможе допомогти.

Mike Toreno

В цій місії потрібно швидко реагувати та їхати туди куди вказує радар. Можна переглянути відеопроходження і завчасно вивчити всі локації. Це дасть вам трохи запасного часу.

GTA: San AndreasПроходження

Найскладніші місії San Andreas та секрети їх легкого проходження. Частина перша

Багато гравців у свій час мали проблеми з проходженням деяких місій, де вони застрягали на довгий час, або ж взагалі припиняли проходження гри. Пропонуємо ознайомитись з самими складними місіями для гравців, а також з секретами їх проходження.

Cesar Vialpando

Багатьом відома місія, яка вже на початку гри створила труднощі багатьом гравцям. Початок місії доволі простий. Потрібно забрати машину, відвезти її на тюнінг, а далі поїхати на змагання лоурайдерів. Ось тут і починається сама складна частина. По результатам змагання, гравець має набрати більшу кількість очок, ніж його противник. Насправді секрет місії доволі простий – стрілочки потрібно натискати трохи завчасно, як тільки значки перетинають межі кола наполовину, або ж навіть трохи раніше. Все залежить від вашої реакції. Якщо ви будете натискати на клавіші, коли значок вже буде у колі, ви просто не будете встигати.

Wrong Side of the Tracks

Легендарна місія, яка змусила плакати не одного геймера, тому не будемо вдаватись до подробиць першої частини її проходження і перейдемо одразу до головного. Ви будете керувати байком, на якому з вами сидить Смоук. Він має вбити ворожих бандитів, що їдуть на даху поїзда. Намагайтеся триматися праворуч від поїзда, але не забувайте тримати певну дистанцію, щоб Смоук міг поцілити у ворога. Також перегляньте відео, якщо у вас виникнуть труднощі з визначенням найкращої позиції.

Life’s a Beach

Місія, що дуже схожа на Cesar Vialpando, тільки цього разу потрібно трусити своїм власним задом, а не капотом машини. Пам’ятайте золоте правило – стрілочки потрібно натискати трохи завчасно, тоді у вас не виникне жодних труднощів.

Reuniting the Families

Перша місія, де ви отримаєте змогу добряче постріляти. Для цього, перш за все, треба приготувати власні руки та увімкнути режим Рембо. Далі не забувати цілитися ворогам у голову, час від часу використовувати укриття та перекати під час стрільби сидячи. У готелі можна знайти автомати з газованою водою, яка поновлює запас здоров’я. Також у кімнатах можна знайти сердечки для поновлення здоров’я та бронежилети. Головне – не стояти на одному місці, щоб не стати легкою мішенню.

Badlands

Задача в цій місії проста – піднятися на гору, відшукати та ліквідувати свідка, якого охороняють агенти, та зробити фото його тіла. Для початку потрібно дістатися до потрібного місця. Також завчасно зайдіть до Амму-нації та придбайте пістолет-кулемет з хорошим запасом патронів. Коли ви дістанетеся гори, краще не спішити та їхати по спеціальним доріжкам. Ви можете зайти до свідка і спробувати залишитися непоміченим, або ж влаштувати стрілянину одразу, але тоді ціль вирішить накивати п’ятами. Перший варіант значно спрощує вам задачу, якщо ви не є хорошим стрільцем. Зайдіть в будинок до свідка, приберіть його та зробіть фото. Далі можете не зважати на агентів та спокійно накивати п’ятами. У другому варіанті вам доведеться сісти на байк, розстріляти машину бідолахи, і вже тільки після її вибуху зробити фото. Такая поїздка може затягнутися, тому старайтеся зробити справу одразу, поки він поруч.