GTA 5Статті

GTA Online: Deathmatch

GTA Online: Deathmatch

Deathmatch (Бій на смерть чи дезматч) – режим, в який одночасно можуть грати до 16-ти гравців. Ціль – набрати найбільшу кількість очок за допомогою вбивств інших гравців. Гравці можуть створювати власні дезматчі за допомогою спеціального редактора від Rockstar.

GTA Online: Deathmatch

Усього є три типи дезматчів: звичайний, командний та дезматч на транспорті. У звичайному дезматчі кожен грає сам за себе. Перемагає той, хто зробить найбільшу кількість вбивств. Командний дезматч працює за таким самим принципом, але наприкінці матчу перемагає та команда учасники якої здійснили більше вбивств у загальному підсумку. Останній дезматч не відрізняється від двох попередніх, проте тут у гравців є змога користуватися певним транспортом для знищення інших гравців.

GTA Online: Deathmatch

В командному дезматчі можуть приймати участь 2, 3 та 4 групи людей. Можна встановити ліміт часу – 5, 10, 15, 20, 30, 45 чи 60 хвилин. Або ж зробити цілю певну кількість убивств, після якої визначається переможець матчу. Також у опціях можна вибрати яку зброю будуть використовувати гравці. Ту, що вони мають завжди у вільному режимі, або ж лише зброю яку вони отримають на час дезматчу.

GTA Online: Deathmatch

Серед незначних опцій є можливість увімкнути показ противників та радарі, а також рівня їхнього здоров’я над головою, погоду та годину дня. За кожне вбивство та участь в режимі гравці отримують віртуальні гроші.