Інше

Steam. Поради новачкам

Steam. Поради новачкам

Корисні поради для тих, хто починає користуватися сервісом Steam.

1. Ніколи не переходьте за посиланнями від незнайомців. І хоча на Steam останнім часом стає все менше ботів, що розсилають шкідливі посилання, все ж ви можете натрапити на гачок шахраїв. Це може коштувати вам вашого аккаунта, або ж безпеки комп’ютера.

2. Бажано увімкнути захист через електрону пошту, про який ми писали у цій статті.

3. Нові аккаунти мають безліч обмежень. Якщо ви тільки зареєструвалися на Steam, ви не можете додавати друзів, завантажувати скріншоти, користуватися торговим майданчиком та приймати участь у дискусіях в ігрових центрах. Для того, щоб зняти ці обмеження достатньо витратити 5 доларів на будь-які ігри.

4. Steam регулярно проводить знижки. Особливо на самі популярні ігри, які вийшли декілька років назад. Тому якщо ви хочете щось придбати, але маєте терпіння та хочете зекономити, можете почекати на знижки. До речі, ігри можна додавати у список бажаного. У такому випадку система сама повідомить, якщо на гру з’явиться знижка.

5. Найбільші знижки зазвичай влаштовують взимку на новорічні свята, а також на початку чи всередині літа. У цей період можна придбати все, чого бажає душа за дуже низькими цінами.

6. В деяких іграх гравці можуть отримувати цінні предмети, які можна потім продати на торговому майданчику. Отримані гроші можна витрачати на ігри, або ж на інші предмети.

7. За використання чітів у багатокористувацьких іграх, Steam блокує доступ до серверів, а також до всіх отриманих чи куплених предметів цієї гри. Власник аккаунту також отримує повідомлення на свій профіль про те, що він має такий бан. Воно залишається назавжди.

8. Steam – хороше місце, аби завести дружбу з іншими гравцями, навіть з інших країн. Це може допомогти вам з вивченням іноземних мов.

9. Іноді сервери Steam бувають на профілактиці, або ж вимикаються через певні проблеми. Не треба лякатися, адже такі проблеми доволі швидко вирішуються компанією Valve. Перевірити статус серверів можна завжди на цьому сайті.

10. Якщо ви бажаєте надійно захистити свій аккаунт, повноцінно користуватися торговим майданчиком, де продають чи купують предмети з різних ігор, або ж користуватися обміном з іншими гравцями, вам потрібно увімкнути повноцінний захист за допомогою мобільного телефону. Усю корисну інформацію українською мовою можна знайти на цій сторінці.