GTA: San AndreasІнформація

Магазини одягу

Магазини одягу

Карл має можливість змінювати будь-який елемент свого гардеробу. Усього на вибір гравцеві представлені 6 різних мереж одягу. Щоб придбати одяг потрібно зайти в магазин та стати на червоний маркер. Далі вибрати потрібну категорію та річ, що тебе цікавить. Після того, як Карл її приміряє, у тебе буде можливість зробити вибір. Придбати і залишити на собі чи зняти і продовжити пошуки.

Binco

Магазини одягу

Магазини одягу

Дешевий одяг сумнівної якості, що доступний гравцю після вступних місій. Рекламний слоган цієї мережі магазинів, – “Більше трешу за менше кешу”. І він повністю себе виправдовує. Проте це хороше місце, щоб одягнутися, якщо Карл має фінансові проблеми. Наприклад на початку гри.

SubUrban

Магазини одягу
Магазини одягу

Звичайний повсякденний одяг за помірними цінами. Значно кращий, ніж у попередньому магазині. Тут навіть можна знайти деякі стильні речі, тому вибирайте уважніше.

Zip

Магазини одягу
Магазини одягу

Популярний одяг хорошої якості. Мережа Zip займає середню нішу між дешевими і дорогами магазинами. Вирізняється тим, що тут переважає в асортименті джинсовий одяг.

ProLaps

Магазини одягу
Магазини одягу

Одяг для спортсменів та людей, що ведуть активний спосіб життя. Стильний та відносно дорогий. При відвідуванні ви будете отримувати компліменти від продавця, що здається має нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Didier Sachs

Магазини одягу
Магазини одягу

Переважно діловий одяг для фінансово забезпечених мешканців штату Сан-Андреас. Прикид із такого магазину додасть тобі привабливості в очах дівчат. Поруч із магазином у Лос-Сантосі можна знайти тростину, яка підкреслить твою елітарність. Наприклад нею можна бити повій, як справжній джентльмен.

Victim

Магазини одягу
Магазини одягу

Дорогий молодіжний бренд. Напис під вивіскою перекладається, як – “Загинути за”. Можливо у погоні за грошима загинув не один підліток, що бажав придбати там шмотки. Одяг з цього магазину також додасть Карлу привабливості.