GTA 5Новини

Час отримати 500 000 $ в GTA Online – а ви таки стали багатшими?

Прийшов час нагадати про те, що всі гравці в GTA Online, які з’являлися в мультиплеєрі в жовтні 2013 року, отримують від Rockstar Games компенсацію в розмірі 500 000 внутрішньоігрових доларів за доставлені незручності, як у технічному плані, так і в плані втрати прогресу проходження.

Час отримати 500 000 $ в GTA Online - а ви таки стали багатшими?

Чомусь розробники відмовилися від розбивки півмільйона на дві частини, і вирішили виплатити все відразу. Але не одночасно, а в індивідуальному випадковому порядку. Тобто, комусь пощастить і він отримає гроші раніше, комусь не пощастить, і він отримає гроші на свій аккаунт у грі трохи пізніше. Для того, щоб все пройшло вдало, у вас повинна бути версія гри не менш ніж 1.05 і… чекайте, поки долари не прийдуть у ваші чіпкі обійми.

Повний розрахунок повинен відбутися до цієї п’ятниці. Гроші в грі можна в основному витрачати на покупку зброї, нерухомості і автомобілів, або, крім цього, на тюнінг, татуювання, одяг та зачіски.

Не бійтеся пропустити свою компенсацію і не чекайте постійно свій рахунок у Maze Bank – повідомлення про отримання грошей з’явиться в спеціальному віконці над радаром.

Будь ласка, відписуйтеся в коментарях – хто і коли отримав свій куш, і що плануте з ним зробити. А якщо ви поки ще в очікуванні, то читайте наші статті про GTA 5.