GTA 5Статті

Запуск GTA Online і нова інформація про мультиплеєр

GTA Online стала доступною для всіх володарів ліцензійної GTA 5 о 14:00 по Київу. У цей час з’явиться невелике оновлення (58Mb), яке потрібно буде завантажити через PlayStation Network або Xbox LIVE.

Після інсталяції цього оновлення, через ігрове меню GTA 5, у вас буде прямий доступ до GTA Online. Або, ви можете виходити в мультиплеєр прямо з гри, через четвертий слот вибору персонажа.

Запуск GTA Online і нова інформація про мультиплеєр

А тепер факти про гру:
– Дія GTA Online відбувається за кілька місяців до подій, що розгортаються в Grand Theft Auto 5.
– Запрошення в свій будинок є дружнім і можна не побоюватися, що вас там пограбують, настукавши по голові. У приватній власності не можна нікого пограбувати або викрасти автомобіль з гаража, це повністю безпечна зона.
– Якщо в онлайні знаходиться кілька гравців, у яких у власності один і той же будинок, то для кожного він свій, єдиний у своєму роді. Ви також зможете отримувати запрошення в «свій» будинок від таких власників-близнюків, або запрошувати їх самих.

Запуск GTA Online і нова інформація про мультиплеєр

– Щоб отримати доступ до покупки предметів високого класу за GTA $ (ігрова валюта), у вас повинен бути високий ранг за очками репутації (RP). Ніхто не може в перший раз увійти в GTA Online і тут же закупитися першокласними речами.
– Пам’ятайте, що в GTA Online є багато приємних способів заробити GTA $, ніж вкладати в них реальні гроші: грабежі, крадіжки, гонки, місії, все це є невід’ємною особливістю ґеймплею і служить для заробітку GTA $, які потім можна витратити на зброю, одяг, власність і автомобілі.

Запуск GTA Online і нова інформація про мультиплеєр

– Якщо протягом гри буде виявлено порушення балансу між тими, хто використовує Донат, і тими, хто грає без реальних вкладень грошей, розробники це швидко виправлять.
– Функція ієрархії в команді (Crew) була введена після спілкування з фанатами, завдяки їх пропозиціям.
– Оновлений Social Club. Купа всього нового, включаючи так звані Засідання для членів Команди. Плюс для користувачів RGSC буде відкрита зброя Sawed-Off Shotgun, машина Annis Elegy RH8 і Джон Марстон як батько при створенні персонажу.

Запуск GTA Online і нова інформація про мультиплеєр

Система створення персонажу в GTA Online
Вибираємо стать, потім батька і матір. Можна вибрати чиї гени будуть домінувати, або залишити все в рівних пропорціях. Далі, ви регулюєте набір життєвих прихильностей персонажа, які формують його зовнішній вигляд. Вирішіть, скільки він любить спати, чи подобається йому тусити на вечірках, воліє він чесно трудитися або ж знаходиться по той бік закону, і т.д. По суті, будь-хто може створити здорового хлопця або старезного діда в результаті.

Запуск GTA Online і нова інформація про мультиплеєр

Перш ніж зберегти персонажа, ви можете подивитися всі застосовані зміни і, можливо, підкоригувати щось перед його відправкою в Лос-Сантос.

Крім зовнішнього вигляду, є ще й вибір одягу, аксесуарів та зачіски.