GTA 5Новини

GTA 5 принесла Take-Two 800 млн. доларів у перший же день

Take-Two Interactive повідомила, що Grand Theft Auto V принесла прибуток в 800 млн. доларів всього за перший день продажів!

Давайте візьмемо калькулятор і порахуємо, скільки ж це копій? Середня ціна гри – 60 $. А це приблизно 13 млн. копій гри.

Для порівняння, GTA IV за перший тиждень продажів зібрала $ 500 млн. Тобто виходить, що продажі GTA V за один день перевищили продажі GTA IV за цілий тиждень…

GTA 5 принесла Take-Two 800 млн. доларів в перший же день

Ось що заявляє директор Take-Two Interactive – Штраус Зельнік:

“Вся компанія в захваті від реакції гравців на вихід Grand Theft Auto 5. В черговий раз команді розробників з Rockstar Games вдалося перевершити самих себе і встановити новий стандарт в індустрії комп’ютерних розваг. Ми неймовірно пишаємося творчим досягненням Rockstar Games і не можемо бути незадоволеними цим запуском.

Починаючи з раннього ранку понеділка, споживачі всього світу вставали в черзі, щоб стати першими покупцями і випробувати новий витік еволюції цієї грандіозної серії. У Північній Америці, наприклад, більше 8000 магазинів відкрили свої двері опівночі і вітали фанатів. Їх лояльність і ентузіазм були помічені навіть великими газетами, як New York Times. Вони, назвали вихід GTA 5 «найбільш захоплюючим видовищем у сфері інтерактивних розваг».