GTA 5Статті

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта

Місцеві майстри

Виділіться з натовпу – зробіть тату.
Хто по-справжньому себе поважає, той не поткнеться на вулицю без чорнила під шкірою і металу на обличчі. Відвідайте один з наших салонів, таких як Ink Inc або Blazing Tattoo, і дозвольте нашим талановитим, чудово навченим художникам допомогти вам прийняти рішення, наслідки якого залишаться з вами назавжди.

Сумуєте за колишньою? Тільки що розлучилися? Любите малюнки з котятками на гілці? Хочете сексуальну татушку над сідницями? Вибір за вами.

Погляньте на наш асортимент!

Стіна ганьби VIP-клієнтів

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта

«Мені потрібно було переробити старе татуювання, і ці хлопці все зробили на совість. Ти дорослішаєш, погляди на життя змінюються… напевно дияволицю, у якої з усіх дір лізуть демони я переріс. Я став спокійнішим і вже не так сильно ненавиджу жінок». – Луіс Франческо

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта

«Я хотів собі татуювання на спину, щоб, коли мій хлопець заходив в мене ззаду, я міг йому крикнути: “Бачиш цей череп з кістками? Тільки спробуй мене кинути я тебе вб’ю, чуєш?” А потім плакати в його обіймах. Це дуже романтично». – Рамон Дженнікс

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта

«Мені хотілося прикрасити своє тіло чимось вишуканим, і я зробила тату у вигляді сердечка з ім’ям мого брата. Мій хлопець мене через це постійно ревнує, але він не розуміє, як ми з братиком близькі». – Шелія Вайт

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта

«Мені потрібно було розписати всю руку, але грошей вкрай невистачало. Друг розповів мені про цей салон: мов тут все очманіти як дешево. Коли робиш вибір, який залишиться з тобою до кінця життя, краще зекономити по максимуму». – Тоун Семпсон

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта

«Мені хотілося зробити татуювання в пам’ять про бабусю, так що я забацав на руці череп. Пробач, що довелося тебе вбити, бабуль». – Фредеріко Нейтан

Павук

Павук отримав ступінь магістра фізики і завів сім’ю, а потім вирішив змінити пріоритети: заснував рок-групу, тусить з любителями кайфу і працює менеджером тату-салону.

Буні

Буні – гастролюючий тату-художник з Ліберті-Сіті. Він обожнює робити пірсинг на геніталіях.

Чіко (відвідувач)

Чіко заглянув в салон, щоб витатуювати на руці під ім’ям дружини ще одне слово.

Гольф-клуб Лос-Сантоса

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта

Відчуйте себе важливою персоною!
Якщо ви дуже ліниві або у вас немає слуги, щоб доручити йому багаж, можете скористатися крихітним електромобілем – нехай навіть за інших обставин ви б не сіли в гібрид навіть під страхом смерті.

Членство
Заміський клуб Лос-Сантоса звинувачують багато в чому, але тільки не в гостинності. У нас закритий клуб. Педантичне дотримання формальностей – наш коник. Ми дивимося на глав корпорацій і зірок шоу-бізнесу з однаковим презирством.

Нові горизонти
У світлі нещодавно прийнятих законів про рівноправність ми хочемо порадувати вас новиною: до складу заміського клубу Лос-Сантоса увійшли дві жінки, ретельно відібрані нами з великого списку кандидатур. Звичайно ж, ми приймаємо заявки від всіх бажаючих, але з юридичних міркувань критерії відбору тримаються в секреті.

Членські внески
Це закритий клуб для таких людей, як ви, – людей, готових платити за вхід до закладу хоча б тільки тому, що іншим це не по кишені. Якщо ви цінуєте недоторканність приватного життя, будьте спокійні – настирливих журналістів ми випроваджуємо з території клубу без жодних церемоній.

Спокій і благополуччя!

Сан-Андреас – можна сказати, батьківщина йоги. Принаймні, традиція досягати умиротворення за допомогою розслаблюючих кавових клізм зародилася саме тут. «Засмучена собака», «Відкладання вогняної личинки» – існує безліч корисних і двозначних поз, які ви можете прийняти наодинці з персональним тренером і гуру йоги Фабіеном Ларушем.

Downward Facing Camel
Ця поза дозволяє досягти істинного просвітління: вона вивільняє божественну іскру всередині нас, відкриває третє око і підсилює любовний струм.

Punching Starfish
Особлива поза, сповнена духовного сенсу. Цей вид вправи повсюдно практикують на Далекому Сході, а популярність вона набула завдяки древнім грекам. У цю позу потрібно входити повільно і обережно, інакше ваш партнер може отримати травму і назавжди втратити охоту займатися з вами такими речами.

Lucky Triangle
Ця високодуховна поза часто починається з привітань, що дозволяють з’ясувати, чи готовий потенційний партнер розширити свої духовні горизонти після прийняття чого-небудь стимулюючого. Бажано заздалегідь обговорити стоп-слово.

Переклад сайту GTA 5. Частина четверта