GTA 5Статті

Переклад сайту GTA 5. Частина третя

Огляд

Лос-Сантос – місто сонця та колишніх зірок. Колись предмет заздрості усього західного світу, нині це пристановище паскудних реаліті-шоу, які задихалися в лещатах економічних проблем.

У центрі всієї каші трійця зовсім різних злочинців, які відчайдушно намагаються вхопити удачу за хвіст у безперервній боротьбі за місце під сонцем. Вуличний ділок Франклін хоче круто піднятися і вийти на новий рівень. Колишній грабіжник банків Майкл виявляє, що в чесному житті все не так чудово, як уявлялося. Помішаний на насильстві психопат Тревор перебивається від однієї справи до іншої з надією зірвати великий куш. Вичерпавши свої варіанти, ці троє ставлять на кону власні життя і роблять серію зухвалих пограбувань, у яких або пан, або пропав.

Grand Theft Auto V пропонує найбільш динамічний і різноманітний відкритий світ в історії відеоігор. Сюжет та ігровий процес тут сплетений в єдине ціле: необхідність постійно перемикатися між трьома головними героями дозволяє насолодитися хвацько закрученою історією з декількох точок зору.

У GTA V є всі відмітні особливості знаменитої серії Grand Theft Auto – в тому числі неймовірна увага до деталей та їдка сатира на сучасний світ, приправлена ​​чорним гумором. Мережеві режими GTA V стануть справжнім проривом у жанрі відеоігор з відкритим світом.

Лос-Сантос та округ Блейн

Цей відкритий світ набагато більший, ніж ті, що ми створювали досі. І він неймовірно різноманітний як в культурному, так і в географічному відношенні. Увесь світ гри Grand Theft Auto V можна досліджувати з самого початку гри. Побувавши в мегаполісі Лос-Сантос та окрузі Блейн, ви зустрінете наркоманів, гопніків, бандитів, туристів, байкерів, колишніх знаменитостей та інших яскравих персонажів. Ви зможете забиратися на гірські вершини, бродити по вулицях Лос-Сантоса і занурюватися в морські глибини.

Переклад сайту GTA 5. Частина третя

Три головні персонажі

Пролог
Майкл, Франклін і Тревор – три головні герої гри. Нехай вони живуть у різних частинах міста, нехай у кожного свої проблеми, характер, стиль життя, цілі та мрії, проте вони відмінно вміють працювати разом. Крім того, всі вони володіють унікальними здібностями, які допомагають їм виконати поставлене завдання.

Майкл
Він – досвідчений грабіжник і за багато років провів чимало успішних справ. На даний момент він не працює у банках – пішов на спочинок і тихо живе під програмою захисту свідків. Однак, у цьому житті Майклові теж вистачає проблем: у нього є дружина, яка тринькає гроші на вітер, і двоє розбещених дітей, яких він зовсім не розуміє. Майкл домігся успіху, отримав усе, про що тільки мріяв, – і все одно нещасний.

Франклін
Франклін – колишній вуличний бандит, який хоче провертати великі справи і заробляти великі гроші. Він працює в салоні одного вірменина, який продає молодим ідіотам розкішні машини за завищеною ціною. Коли ж клієнти не в змозі внести черговий платіж, Франкліну доводиться ці автомобілі повертати.

Тревор
Тревор – людина, яка не визнає чужих правил. Наркоман і психопат, схильний до спалахів люті та насильства. Давним-давно він працював разом із Майклом. Чим менше про нього знаєш, тим краще.

Розваги

Відкритий світ Grand Theft Auto V не просто величезний, у ньому стало ще більше можливостей. Якщо захочеться розважитися, можна пограти в гольф або теніс, зайнятися йогою або поїхати за місто кататися на велосипеді… Любителі адреналіну зможуть стрибнути з парашутом над містом або модифікувати свою Cheetah і позмагатися у вуличних перегонах за солідний приз. Заробити можна і старими перевіреними способами – наприклад, грабунком магазинів або купівлею прибуткової нерухомості. Навіть якщо ви спокійно йдете по вулиці Лос-Сантоса і нікого не чіпаєте, завжди є шанс зустріти одного з місцевих диваків, наркоманів, п’яниць і потрапити в неймовірну пригоду…

Переклад сайту GTA 5. Частина третя

Пограбування

На одних тільки дрібних крадіжках, викраденнях і торгівлі наркотиками в Лос-Сантосі далеко не заїдеш. Щоб розбагатіти, Майкл, Франклін і Тревор будуть разом брати участь у пограбуваннях – великих завданнях, які складаються з кількох частин. Успіх подібних завдань криється в ретельній підготовці, підборі учасників та бездоганному виконанні. Головне в GTA V – це гроші. І хоча в грі достатньо способів роздобути і витратити готівку, зірвати великий статок можна тільки у пограбуваннях.

Частина 4