GTA 5Новини

Чому перенесли Grand Theft Auto V?

День, коли фанати з посмішкою на обличчі чекали на презентацію обкладинки Grand Theft Auto V, виявився не таким вже й приємним. Rockstar Games оголосила про те, що гру перенесено, і вийде вона лише 17 вересня 2013 року, тобто через 4 місяці після заздалегідь оголошеної «весни». Чому гру перенесли? На це питання компанія висуває стандартну відповідь: на розробку гри необхідно більше часу. Та швидше за все, справа не у часі, а в грошах.

Будь-який великий проект завжди вимагає колосальних витрат на реалізацію, і Grand Theft Auto V не є винятком. Rockstar Games чудово знала про те, що не випустять GTA 5 навесні 2013 року. Компанія просто потребувала відкриття попереднього замовлення на гру, тобто гроші, але хто захоче робити попереднє замовлення, коли до релізу гри ще цілий рік? Це підтверджує і той факт, що Rockstar підозріло не починала рекламну кампанію гри на вулицях великих міст. Вона не розгортала величезні рекламні банери у Нью-Йорку та інших великих мегаполісах США, Великобританії, Німеччини тощо. А без цього не обходилася жодна гра Rockstar. Дійсно, нащо витрачати величезні гроші на банери і писати на них «Весна 2013», коли ми все одно перенесемо гру?

Чому перенесли Grand Theft Auto V?

Падіння акцій Take 2 Interactive

17 вересня 2013, швидше за все, ще не кінцева дата появи гри. Ви можете згадати попередні ігри Rockstar, які спочатку також переносились на 4-5 місяців, а потім ще на 1-2. Судячи з усього цього, ми побачимо GTA 5 не раніше, ніж у жовтні-листопаді 2013 р.