GTA: San AndreasПроходження

Місії Світа

Tagging Up Turf (Малювання Визнання)

Світу набридли графіті ворожих банд, тому він уже взяв балончики з фарбою і чекає на тебе в машині. Сідай за кермо та їдь до позначеного місця, де Світ навчить тебе малювати графіті вашої банди. Зафарбуй решту графіті сам, вони позначені на карті зеленим кольором. Потім сідай у тачку Світа і вирушай до жовтого маркера. На місці зафарбуй усі графіті, що позначені на радарі. Коли останнє графіті буде зафарбовано, приїде Світ. Сідай за кермо і повертайся на вулицю Гроув.

Нагорода: $200 та визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Cleaning the Hood (Очищення Району)

Цього разу Світ хоче, щоб ви з Райдером трохи очистили район від бариг та наркоти. Допомогти з цією благородною справою вам можуть ваші старі друзі. Сідай у тачку і вирушай до їхнього будинку. Однак на місці виявиться, що в них уже зовсім інші інтереси в житті, тому очищати район вам доведеться самотужки. Сідай у тачку і їдь до червоного маркера, де якийсь хрін продає крек бандитам з твоєї банди. Вилізай з машини і вибий усе лайно з нього. Потім сідай в тачку, зачекай на Райдера і їдь до жовтого маркера. Заїдь на червоний маркер, щоб увійти до притону. Всередині на вас чекають декілька обдовбаних балласів та дешеві повії. Щойно з ними буде покінчено, повертайся назад на вулицю Гроув.

Нагорода: визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Drive-Thru (Наглядовий)

Твої друзяки, а особливо товстун Смоук, зголодніли. Сідай в тачку і вези їх до позначеної на карті забігайлівки Cluckin’ Bell. Коли ви принаймні спробуєте відкрити пакети з їжею, на вас нападе тачка з озброєними балласами. Їдь за нею. Поки Світ та Райдер будуть стріляти по машині, Великий Смоук тимчасом буде їсти вашу їжу. Коли тачка балласів запалає, а самі вороги загинуть, відвези Райдера та Світа на вулицю Гроув. Після цього підкинь Смоука до його нового будинку.

Нагорода: $200 та визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Nines and AK’s (Дев’ятки та АК)

Справжній гангстер має вміти не тільки добряче набивати шлунок, а й влучно стріляти. Тому Світ хоче, щоб ви зі Смоуком заїхали до старого торгівця зброї на ім’я Еммет. Почекай на товстуна і вирушай до жовтого маркера. Щоб прицілитися, натискай праву кнопку миші, щоб вистрілити – ліву. Розстріляй всі пляшки та знищ стару машину, поціливши їй у бензобак. Після вибуху машини відвези Смоука додому, а потім зайди до магазину одягу Бінко, де тобі треба купити будь-які зелені речі.

Нагорода: визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Drive-By (Їхати поруч)

Цього разу твої друзяки хочуть влаштувати наїзд на територію балласів. Твоє завдання – керувати авто. Вирушай до позначеного місця і заїдь на червоний маркер. Чави ворогів машиною, вони позначені на радарі червоними цятками. Коли зі всіма балласами буде покінчено, вирушай до Pay ‘n’ Spray і перефарбуй тачку. Потім повертайся назад на вулицю Гроув.

Нагорода: $500 та визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Sweet’s Girl (Дівчина Світа)

Світ та його дівчина потрапили в халепу. Тобі потрібно якомога швидше бути в позначеному місці, поки хлопці з Бульвару Севільї не прикінчили їх. Заїдь до Еммета по зброю, якщо вона тобі потрібна. На місці вбий усіх ворогів і знайди машину з чотирма дверима. Підбери Світа і повертайся на вулицю Гроув.

Нагорода: визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Cesar Vialpando (Цезар Віалпандо)

Світ турбується через Цезаря – нового бойфренда твоєї сестри. Тому він хоче, щоб ти дізнався, чи нормальний він хлопець. Незабаром має відбутися змагання лоурайдерів, у якому Цезар буде приймати участь. Вирушай до позначеного місця і ставай на червоний маркер. Механік віддасть тобі тачку, яка вже майже готова до змагань. Заїдь назад у майстерню і прокачай її на свій смак. Потім вирушай на змагання і ставай на червоний маркер. Не забувай, що цього разу стрілкам відповідають цифри на цифровій клавіатурі. Ти маєш набрати більше очок, ніж твій суперник, щоб успішно пройти місію.

У разі перемоги ти отримаєш свою ставку у двократному розмірі.

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Doberman (Доберман)

Щоб довести відданість своїй банді, ти маєш відбити у ворогів територію парку Глен. Зайди до магазину зброї Ammu-Nation і придбай усе необхідне. Потім вирушай до позначеного місця. Вбий декілька балласів, щоб спровокувати війну за територію. Відбий усі три хвилі ворогів, не забуваючи підбирати броню та сердечка для відновлення здоров’я. Після останньої хвилі наздожени та вбий стукача. Тепер ця територія належить твоїй банді.

Нагорода: визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Los Sepulcros

До Світа дійшли чутки, що ватажок балласів Кейн та ще декілька поважних осіб з його банди прибудуть на кладовище через 4 години. Завербуй двох бандитів зі своєї банди і сідай за кермо машини Світа. Вирушай до кладовища і заїдь на червоний маркер. Перелізь через паркан і наздожени Кейна. Будь обачним, адже тобі будуть заважати до зубів озброєні балласи. Якщо тобі не вдасться прикінчити Кейна на кладовищі, він сяде в тачку і поїде. Сідай в іншу машину і вирушай за ним. Коли його тачка вибухне, повертайся назад на вулицю Гроув.

Нагорода: визнання +

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа

Місії Світа