GTA 5Новини

Інформація про GTA 5 буде після Max Payne 3?

Інформація про GTA 5 буде після Max Payne 3?

У черговому випуску запитань та відповідей Rockstar Games пообіцяли розповісти щось нове про Grand Theft Auto 5 “протягом декількох місяців”.

Працівник Rockstar заявив: «По-перше, ми хотіли б ще раз подякувати всім, хто надіслав дивовижні коментарі до дебютного трейлеру GTA 5. Ми знаємо, що ви маєте купу запитань стосовно гри, в тому числі й стосовно дати релізу.

Зараз ми старанно працюємо над грою і піклуємося про те, щоб показати вам прогрес розробки. Ми розповімо більше про GTA 5 упродовж декількох місяців. Дякумо всім за терпіння й підтримку».

Що ж означають ці декілька місяців “інформаційного голоду”? Rockstar Games готуються до запуску третьої частини Max Payne, що відбудеться у травні 2012 року. Поява інформації про GTA 5 до релізу гри суттєво знизить продажі МР3, тому рішення розробників цілком зрозуміле й пояснюване.

Grand Theft Auto 5 було анонсовано у жовтні 2011, за місяць вийшов перший трейлер до гри. Після перегляду відео цілі спільноти GTA почали міркувати й фантазувати на тему локацій у GTA 5.

Один з фанатів гри запитав: «Чи буде у GTA 5 лише Лос-Сантос, чи разом із Сан-Фієро та Лас-Вентурасом?» Відповідь була майже миттєвою: «Коли ми офіційно показали гру, то події в Grand Theft Auto 5 розгортатимуться у Лос-Сантосі, сільській місцевості, на пляжах і навколишніх горах – і це найбільша амбіційна гра, яку ми коли-небудь створювали».

А нам лишається тільки чекати на реліз Max Payne 3…