GTA 5Новини

Чергова порція чуток стосовно GTA V

Пропонуємо до вашої уваги чергову порцію чуток, що стосуються GTA V, зібраних на просторах Інтернету. Усе по порядку:

1. Майкл Пачтер, відомий аналітик ігор, передбачає, що Rockstar випустять GTA V до конференції Е3 2012, яка відбудеться у липні наступного літа. Інший аналітик згоден з Пачтером і називає термін шість місяців від оголошення до релізу.

2. Ті самі аналітики вже підраховують кількість продажів п’ятої частини Grand Theft Auto. Мабуть, в них є якась таємна формула. Згідно з їхніми підрахунками, гру продадуть тиражем від 16 до 25 мільйонів копій.

3. «GTA V продаватимуть лише у цифровому варіанті», – переконаний аналітик Пітер Уорман. А як бути з любителями коробок, що шурхотять та пахнуть свіжою пластмасою? Уорман обіцяє, що вони будуть, але всередину покладуть не диск, а промо-код для завантаження гри з мережі.

Напевно, цю чутку особливо оцінять ті, в кого повільний Інтернет. Враховуючи те, що Grand Theft Auto V буде важити близько 20 гігабайт, якщо не більше (це не чутка, це й так зрозуміло), то можете не дякувати Пітерові за такий геніальний прогноз.

4. З’явились, начебто, скріншоти GTA V, які потрапили до Інтернету. Насправді це фейк, але деякий час фанати вірили.

Чергова порція чуток стосовно GTA V

Чергова порція чуток стосовно GTA V

Чергова порція чуток стосовно GTA V

Як виявилось, усе дуже просто:

Чергова порція чуток стосовно GTA V

5. Ну, і стосовно дати релізу. Як уже згадувалося, найкрупніша мережа Walmart дає можливість попереднього замовлення гри на 1 липня 2012 року. А британський інтернет-магазин Zavvi – на 23 листопада 2012.