Інше

Take-Two: фінансовий звіт та майбутні релізи

Take-Two: фінансовий звіт та майбутні релізи

Компанія Take-Two іnteractive поділилася інформацією про прибутки та збитки. У другому фінансовому кварталі доходи видавця склали 107 мільйонів доларів, що на 245 мільйонів доларів менше, ніж за аналогічний період минулого року. Продажі L.A.Noire і MLB 2K11 досягли високого рівня, де 25% було отримано від цифрових продажів.

Тим не менш, компанія очікує цього фінансового року прибуток у розмірі близько 1 мільярда доларів від продажу NBA2K12, Max Payne 3 і The Darkness II. Вагому частину прибутку має принести анонсована нещодавно Grand Theft Auto V.

«На другу чверть фінансового року ми покладаємо велику надію, зокрема, очікуємо на високий попит на додатковий контент, від якого ми сподіваємося отримати непоганий прибуток,» – заявив президент компанії Штраус Зельнік. «У цей період ми почали продавати гру NBA 2K12, яка отримала високі оцінки гравців. Ми сподіваємося, що з таким же успіхом вийдуть такі хіти, як Max Payne 3 від Rockstar Games та The Darkness II від 2K Games, а також велика кількість інших проектів, які викличуть захоплення у гравців по всьому світу.»

«Зазираючи вперед, ми можемо сказати, що доходи Take-Two можуть піднятись на новий рівень за всю історію компанії. Цьому має сприяти вихід наступної частини Grand Theft Auto, яку нещодавно анонсували Rockstar Games. Нагадаю, що всю серію GTA було продано тиражем понад 114 млн. копій. Дизайнерська група Rockstar Games закінчує тестування з покращення продуктивності та якості перед тим, як випустити нову гру. Ми впевнені, що ентузіазм і терпіння наших покупців будуть винагороджені захопливими розвагами, які можна отримати лише від Grand Theft Auto.»

Take-Two: фінансовий звіт та майбутні релізи

Також компанія підтвердила перенесення релізу ХСОМ, який раніше було заплановано на 6 березня 2012 р. Нову дату релізу поки що не було оголошено.