Місяць: Січень 2016

GTA 5Статті

Запрошуємо стриптизерок додому у GTA: Online

В GTA: Online є можливість запросити одну із дівчат, що працює у стриптиз-клубі до себе додому. Для цього спершу потрібно замовити приватний танець, а далі за допомогою компліментів, які потрібно говорити у мікрофон, сподобатися віртуальній дівчині. Після цього у списку ваших контактів з’явиться її номер. Проте існує дещо простіший спосіб. Деяким зі стриптизерок можна просто зателефонувати, якщо завчасно знати їх номер.

Read More
GTA 5

Snapmatic

Snapmatic

Snapmatic – це додаток для обміну фото, що пародіює Instagram. Гравці GTA V та GTA Online можуть робити фото за допомогою телефона, які потім зберігаються у галерею. Є можливість робити селфі, або ж додавати різні ефекти та розмиття фону.

Read More
GTA 5

Повії у GTA V

Повії у GTA V

Повії – особливі пішоходи у грі, що можуть надавати гравцю свої послуги. Щоб підібрати повію потрібно під’їхати до неї на машині і посигналити. Далі дівчина сама підійде гравця і запитає чи не хоче той розважитися.

Read More
GTA 5Статті

Куріння та споживання алкоголю

Куріння та споживання алкоголю

Куріння є однією з нових можливостей, що з’явилася у GTA V та GTA Online. У сюжетній частині гри Майкл може палити сидячи на дивані біля телевізора. Також його часто можна застати з цигаркою в руках, коли гравець заходить у гру, або ж переключається на нього через меню.

Read More
GTA 5Статті

Fame or Shame

Fame or Shame

Fame or Shame (Слава чи Ганьба) – популярне американське талант шоу, що виходить на телеканалі Weazel. Єдина телевізійна передача у грі, нові епізоди якої з’являються тільки, коли гравець досягне певного прогресу проходження сюжетних місій.

Read More
GTA 5Статті

Телебачення у GTA V

Телебачення у GTA V

Гравці GTA V та GTA Online мають змогу дивитися телебачення знаходячись у себе вдома. Необов’язково сидіти біля телевізора, аби мати змогу переглядати телепередачі. Його можна просто увімкнути, і він буде працювати навіть, якщо гравець встане з дивану. А ось перемикати канали можна лише сидячи поруч.

Read More
GTA 5Статті

Ранги та очки досвіду (RP)

Ранги та очки досвіду (RP)

В GTA Online кожен гравець має свій рівень досвіду, який визначає його ранг. Досвід можна заробляти граючи у будь-які режими, або ж проходячи місії та завдання. Чим вище ранг має гравець, тим більше ігрових можливостей відкривається для нього. Наприклад: доступ до нової зброї, місій чи транспорту. Більшість можливостей з’являється після отримання 135-го рангу. Максимальний ранг у грі обмежений числом 8000.

Read More