GTA 5Статті

Пістолети у GTA V

Пістолети, що є у GTA V, а також GTA Online. Більшість з них гравець може модифікувати у магазині Ammu-Nation. Є можливість додавати різні глушники, ліхтарики, розширювати магазин, а також робити різні косметичні зміни.

AP Pistol

Пістолети у GTA V

Автоматичний пістолет, що має 18 набоїв у магазині (36 у модифікованому варіанті). Наносить слабке ушкодження ворогу, проте має малу вагу. Стає доступним після досягнення 33-го рангу.

Combat Pistol

Пістолети у GTA V

Легкий пістолет, що має 12 набоїв у магазині (16 у модифікованому варіанті). Наносить слабке ушкодження ворогу. Стає доступним після досягнення 9-го рангу. Вартість – $600.

Heavy Pistol

Пістолети у GTA V

Напівавтоматичний пістолет, що має 18 набоїв у магазині (36 у модифікованому варіанті). Наносить середнє ушкодження ворогу. Частина оновлення “The Business Update”. Вартість – $1475.

Pistol

Пістолети у GTA V

Базовий пістолет у грі. Має 12 набоїв у магазині (16 у модифікованому варіанті). Наносить слабке ушкодження ворогу.

Pistol .50

Пістолети у GTA V

Пістолет, що має 9 набоїв у магазині (12 в модифікованому варіанті). Наносить середнє ушкодження ворогу. Його можна отримати безкоштовно.

Marksman Pistol

Пістолети у GTA V

У цей пістолет можна зарядити лише одну кулю, проте це компенсується шаленим ушкодженням, яке він наносить ворогу. Частина оновлення “Ill-Gotten Gains Part 2”.

SNS Pistol

Пістолети у GTA V

Маленький пістолет, що має 6 набоїв у магазині (12 у розширеному варіанті). Наносить слабке ушкодження ворогу. Частина оновлення “Beach Bum Content”.

Heavy Revolver

Пістолети у GTA V

Револьвер, в який можна зарядити 6 набоїв. Наносить сильне ушкодження ворогу. Вартість – $5,400.

Vintage Pistol

Пістолети у GTA V

Колекційний пістолет, що має 7 набоїв у магазині (14 у модифікованому варіанті). Наносить слабке ушкодження ворогу. Вартість – $3277.

Stun Gun

Пістолети у GTA V

Ця зброя доступна лише у сюжетній частині гри. Паралізує жертву за умови вдалого пострілу. Вартість – $300.

Flare Gun

Пістолети у GTA V

Дає змогу подати сигнал, або ж підпалити недруга. Вартість – $3750.