Місяць: Квітень 2008

GTA 4Новини

GTA IV зависає на PS3 та 360

Нещодавно Kotaku повідомив, що GTA IV зависає на першій же катсцені. Надійшла відповідь від команди технічної підтримки Rockstar:
“Ця проблема стосується, очевидно, лише 60 ГБ версії Playstation 3, але проблема не у самій консолі. Глюк не стосується самої консолі типу 60 ГБ PS3, він лише охоплює деякі з них, тому їхні технічні сервіси уже працюють, шукаючи те, що викликає неполадку.

Очевидно, версія 360 має таку ж проблему, і ніхто не знає, як її усунути. Є кілька методів, щоб це налагодити, але ще не підтверджена їх ефективність. Техкоманда Rockstar ламає голову через цей глюк, щоб знайти причину і, відповідно, ліки. Ми сповістимо про будь-які новини з цього приводу, коли стане щось відомо.

Read More
GTA 4Новини

Оновлення офіційного сайту

Через кілька годин після релізу GTA IV було дещо оновлено офіційний сайт, а саме:

У розділі відео з’явилася телереклама GTA IV у різних форматах.
Довідник (у форматі PDF) можна завантажити з розділу мультиплеєр, у якому висвітлюються основи, поради та схема керування для версій Xbox 360 та PlayStation 3 у режимах мультиплеєра.

Read More
GTA 4Новини

Соціальний Клуб Rockstar уже працює

Соціальний Клуб Rockstar уже працює

Після деякої затримки нарешті запрацював Соціальний Клуб Rockstar. Один гравець уже досягнув 100% у грі, і лише за 18 годин. Неймовірно. Тепер ви можете додати свій PS3 та Xbox 360 профілі до вашого акаунту, щоб зареєструвати статистику ваших досягнень у грі чи брати участь у різних змаганнях.

Read More
GTA 4Таємниці

GTA IV чіт-коди

GTA IV чіт-коди

Якщо ви вже маєте гру і хочете розважитися (або якщо вам ліньки чесно грати), то зацініть список достовірних чіт-кодів. Усі вони були успішно протестовані на Xbox 360 версії GTA IV.

Чіти потрібно вводити на мобільному телефоні Ніко у звичайному режимі гри.
Увага! Деякі з цих чітів можуть зашкодити вашим ігровим досягненням (тобто статистиці ваших ігрових досягнень). Рекомендується не зберігати гру після використання чітів.

Read More
GTA 4Статті

GameSpot оцінив GTA IV: 10/10

GameSpot оцінив GTA IV: 10/10

GameSpot нарешті опублікував свій огляд GTA IV, хоча і трохи пізніше, ніж інші ігрові портали. Як можна було і сподіватися, гра отримала блискучу оцінку 10 з 10!
Плюси:
Чудовий сюжет, який розвивається самим гравцем.
Місто Свободи відчувається живим.
Мультиплеєр допускає 16 гравців, які можуть пересуватися по всьому місту.
Кумедні радіо та телепередачі, комедійні вистави та діалоги персонажів.
Керування значно вдосконалене, порівняно з попередніми версіями.
Мінуси:
Випадкові глюки зі штучним інтелектом.
Незначні візуальні дефекти.

Як бачите, у GTA IV майже немає до чого причепитися. Нарешті, після стількох оглядів, які оцінили гру найкращими балами, Grand Theft Auto IV довела, що вона безсумнівно одна з найкращих ігор усіх часів.

Read More
GTA 4Новини

GTA4 офіційно з’явилася на світ!

GTA4 офіційно з'явилася на світ!

Нарешті настав цей день, вівторок 29 квітня, коли GTA4 офіційно з’явилася у продажі по всьому світу. Ще перед опівнічним відкриттям крамниць у багатьох містах ще за дві-три години вже стояли черги, щоб придбати новий ігровий хіт цього року.

На рахунок рейтингів у Клубі Rockstar, то багато гравців занепокоєні тим, що ті, хто отримав гру ще перед офіційним релізом, уже могли пройти 100% гри і зайняти перші місця у таблиці рейтингів. Це, звісно, не справедливо по відношенню до усіх інших гравців, які лише сьогодні придбали гру. Але підстав для паніки немає, оскільки Rockstar повідомила, що “потурбується про це”, тобто про рейтингові дошки Клубу та про гравців, які заздалегідь отримали гру. Тому у вас є всі шанси пройти GTA IV і побачити своє ім’я на дошці соцклубу, незважаючи ні на що.

Read More
Новини сайту

Слово перед релізом

Хочеться сказати декілька слів. Коли ви прочитаєте цю новину, GTA IV вже стоятиме на полицях у крамницях, чекаючи щасливих покупців. Варто подякувати усім, хто був з нами упродовж цього місяця, відколи наш сайт укріпився на новому місці. Тепер, коли відбувся офіційний реліз гри, уже немає потреби фанатам блукати по Інтернету у пошуках нової інформації та скріншотів чи відео. Тому, можливо, більшість із вас перестануть відвідувати наш сайт. Для тих, хто уже не повернеться, дякуємо за те, що були з нами у цій довгоочікуваній та захоплюючій мандрівці перед релізом GTA IV, ми були раді забезпечувати вас усеможливою новою інформацією. Для тих же, хто іще повернеться, ми плануємо ще багато дечого цікавого для вас. Ми оглянемо різноманітні місії GTA IV та способи їх проходження, унікальні стрибки, приховані бонуси та все, що можна знайти у грі. Також заради історичної цінності ми проживемо ще раз останні 10 років, розглядаючи усі попередні серії GTA, якими вона здобувала собі всесвітню популярність.

Сподіваємося, що усім, хто має ігрову приставку, сподобається нова GTA IV. Щасти і успіхів вам!

29 квітня Rockstar Games повністю відкриє свій Клуб для фанатів GTA IV. Хто вже має гру, не забудьте зареєструватися і взяти участь у конкурсах.

Також стоїть питання: чи варто публікувати детальний опис, таємниці, коди абощо для GTA IV, адже вони стосуються лише консольних версій? Оскільки в Україні ігрові приставки майже не поширені, то чи доцільно взагалі детально оглядати таку гру? Якщо GTA IV вийде на PC, то усі огляди все одно будуть вестися заново. Це важливо для подальшого розвитку нашого сайту. Просимо думки висловлювати на форумі.

Адміністрація.

Read More
GTA 4Статті

Нові огляди та відео

Учорашній день був справді багатий на статті та відео про GTA IV. Подаємо повний список:
GameSpy
GameVideos – відео
GamesRadar розмістили 18 роликів з ґеймплею, у яких зображені більшість режимів мультиплеєра.
10 нових відео від GameSpy.
G4TV розмістили 9 кліпів на додачу до своєї ексклюзивної демонстрації GTA IV у прямому ефірі.
WikiCheats опублікував проходження GTA IV, а саме неповний список чіт-кодів, стратегії місій, додаткові місії, таємниці, карти міста тощо!

Read More
GTA 4Статті

Огляд від GamesRadar (10 балів)

Огляд від GamesRadar (10 балів)

GamesRadar.com опублікував огляд GTA 4 разом з відео, скріншотами та купою нової інформації. Gamesradar оцінив блискучою десяткою обидві консольні версії з невеликою різницею у тому, що їм сподобалося у тій чи іншій версії.

Цитата: (стосовно Ps3)
Що вам сподобається:
* Нью-Йорк стане вашим ігровим майданчиком
* Нарешті налагоджена система прицілювання! (здебільшого)
Що вас дратуватиме:
* Немає додаткового контенту для PS3. Ганьба!
* Повторне проходження складних місій стає нудним.
* Зрозуміти малюка Джейкоба без субтитрів майже неможливо.
Повний огляд PS3 версії знаходиться тут.

Цитата: (стосовно Xbox)
Що вам сподобається:
* Справді красиве деталізоване Місто Свободи.
* Блискучі актори та сюжет
Що вас дратуватиме:
* Випадкова реклама
* Ще не вирівняна система прицілювання
* Віртуальні стрип-клуби все ж не дуже вражають
Повний огляд Xbox360 версії знаходиться тут.

Read More