GTA 5Новини

Фанати розіграли співавтора GTA 5, зателефонувавши від імені культу Епсилон

Один із колишніх авторів GTA 5 Лазло Джонс розповів про моторошний випадок, коли він отримав справжній дзвінок від членів культу “Епсилон”. Це сталося ще за часів створення п’ятої частини.

Культ “Епсилон” давно існує у всесвіті Grand Theft Auto і є пародією на різноманітні популярні секти у США. У Rockstar Games навіть створили цілий сайт для цієї вигаданої релігії, використовуючи його під час піар-кампанії GTA San Andreas. Деякі фанати настільки захопилися цією ідеєю, що вирішили розіграти творців екшену.

Як розповів Лазло Джонс, під час розробки п’ятої частини він отримав дивний дзвінок. Жінка по той бік телефонної трубки представилася як представниця послідовників “Епсилон”. Вона заявила, що їхня група вивчила всю інформацію про релігію і тепер “помирають від бажання дізнатися якомога більше”.

За словами розробника, дзвінок одночасно схвилював його і “налякав до смерті”. Проте, він настільки надихнувся курйозним випадком, що подвоїв свої зусилля над опрацюванням контенту, пов’язаного з “Епсилоном”.